Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χρηστίδης: Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ εξαρτάται από τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση του λαού

Το μήνυμα ότι «η δύναμη του ΠΑΣΟΚ εξαρτάται από τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση του λαού» έστειλε μέσω της παρέμβασής του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο βουλευτής Νότιου Τομέα του κόμματος Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης κατά την ολιγόλεπτη παρέμβαση του υποστήριξε ότι «τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσουμε τη συγκυρία και να ανοίξουμε τις πόρτες και τις αγκαλιές μας σε όποιον θέλει να συμβάλλει στην πορεία του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές».

Αναφερόμενος σε όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο τριήμερο στη Βουλή με φόντο την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι «Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις, να διαμορφώσει πολιτική πρωτοβουλία, να αλλάξει τα δεδομένα. Μπήκε στη θέση του πρωταγωνιστή με την ανακοίνωση του Προέδρου, της πρόθεσης κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας και “υποχρέωσε” τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης είτε να συνυπογράψουν είτε να συνταχθούν έστω και με διαφορετικά επιχειρήματα με την πρότασή του».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ βρέθηκε απομονωμένη. Ήταν μια μάχη που κατά τη γνώμη μου την κερδίσαμε και αυτό φάνηκε και από την προσπάθεια του Νίκου Παππά να περιορίσει τον αντίκτυπο ισχυριζόμενος ότι είχαν προηγηθεί συνεννοήσεις», συμπλήρωσε ο βουλευτής του Κινήματος.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του υποστήριξε πως πρέπει «να αξιοποιήσουμε τη συγκυρία: Χρειαζόμαστε πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε Περιφέρεια, σε κάθε νομό. Πρωτοβουλίες που θα κινητοποιούν τον κόσμο, θα τον φέρουν πιο κοντά και θα περάσουν το μήνυμα ότι είμαστε η μόνη σοβαρή εναλλακτική λύση απέναντι στην ΝΔ».

Αναφερόμενος στο μήνυμα των ευρωκλογών και το μήνυμα τους επεσήμανε ότι χρειάζεται «μια νέα πολιτική πρόταση πατριωτικής αυτοπεποίθησης για την Ελλάδα και τους Έλληνες του αύριο στην Ευρώπη της επόμενης δεκαετίας. Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ εξαρτάται από τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση του λαού. Μετά από 15 χρόνια διαδοχικών κρίσεων ο λαός είναι απογοητευμένος, στριμωγμένος όλο και περισσότερο».

«Να αφήσουμε πίσω λάθη και παραλείψεις και να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για το σημαντικό βήμα της δεύτερης θέσης, που θα δικαιώσει τις προσπάθειες πολλών ετών, αλλά κυρίως θα διαμορφώσει συνθήκες ελπίδας για τους Ελληνες, που θα πάρουν σάρκα και οστά στις επόμενες εθνικές εκλογές. Να ανοίξουμε τις πόρτες και τις αγκαλιές μας σε όποιον θέλει να συμβάλλει στην πορεία του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ