Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χρυσοχοίδης για τα “γενέθλια” της ΔΙΑΣ – Η ανάρτησή του για τα 14 χρόνια από την ίδρυσή της

Ανάρτηση για τα 14 χρόνια της δράσης της ομάδας ΔΙΑΣ, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης.  «Πριν από 14 χρόνια, κοιτώντας μπροστά και με γνώμονα πάντα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ασφάλεια, δημιουργήσαμε τη ΔΙΑΣ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης .

 «Προτεραιότητά μας αποτέλεσε και αποτελεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και γι’ αυτόν τον λόγο ενισχύουμε, καθημερινά, την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στις γειτονιές», με αυτά τα λόγια περιέγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την ΔΙΑΣ που δημιουργήθηκε πριν από 14χρόνια.

 «Πριν από 14 χρόνια, κοιτώντας μπροστά και με γνώμονα πάντα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ασφάλεια, δημιουργήσαμε τη ΔΙΑΣ. Μια μάχιμη υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία λειτουργεί ως αιχμή του δόρατος και βρίσκεται συνεχώς κοντά στους συμπολίτες μας. Προτεραιότητά μας αποτέλεσε και αποτελεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και γι’ αυτόν τον λόγο ενισχύουμε, καθημερινά, την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στις γειτονιές», αναφέρει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ