Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Σπυριδούλα Κόκκαλη; – Διαβουλεύσεις μέσω Πράσινου Κινήματος

Το Πράσινο Κίνημα έχει προτείνει στην Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Σπυριδούλα Κόκκαλη, να τεθεί στο ψηφοδέλτιο του κινήματος εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο που έχει παραχθεί στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας στην προσπάθεια της πράσινης μετάβασης  και στην οικολογία.

Ο Επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του Πράσινου Κινήματος, εν όψει των ευρωεκλογών, Κώστας Καλογράνης, πρότεινε την υποψηφιότητα της κυρίας Κόκκαλη, στο ευρωψηφοδέλτιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεννόηση για κοινή κάθοδο και συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτών των διεργασιών, που αναμένεται να τελεσφορήσουν, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, η κυρία Κόκκαλη συναντήθηκε χθες  με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα που αφορούν την οικολογία και την πράσινη μετάβαση. Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος  Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Φάνης Σκέμπρης ο οποίος είχε κομβικό ρόλο στις εξελίξεις.

Αναμένεται δε νέα συνάντηση σήμερα το απόγευμα  με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη βάση της πιθανής υποψηφιότητάς της.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ