Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κασσελάκης: Φορτίζει το tablet ενόψει των προκριματικών για τις Ευρωεκλογές του ΣΥΙΡΖΑ – “Θόλωσε το mail μου στο μοντάζ”

Νέο σποτ για τις προκριματικές των Ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος καλεί τους πολίτες να λάβουν μέρος στη διαδικασία. Ο πρόεδρος του κόμματος φόρτιζε το tablet του, καθώς η εκλογική διαδικασία πραγματοποιείται διαδικτυακά, αλλά και με την παραδοσιακή μέθοδο της κάλπης.

«Έχουμε πάνω από 200 υποψήφιους στην επικράτεια, μοιρασμένους στις 13 εκλογικές περιφέρειες της χώρας, συν των αποδήμων», επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του αναφέρει ότι για «πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μέλος ή φίλος του κόμματος συναποφασίζει για ένα εθνικό ψηφοδέλτιο. Πάρε το τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνδιαμόρφωσε τους υποψηφίους του κόμματός μας στις επερχόμενες ευρωεκλογές».


Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη

Το σχόλιο του Κασσελάκη για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τη διαρροή των e-mail των αποδήμων, λέγοντας χαρακτηριστικά στην βιντεογράφο του να θολώσει το mail του στο μοντάξ, διότι «μερικά δεδομένα είναι και προσωπικά και δεν πρέπει να κλέβονται όπως έκανε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τα δεδομένα των εκλογέων του εξωτερικού».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ