Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Παναγιώτης Κουρουμπλής στα Παραπολιτικά 90,1: “Δεν είμαι θιασώτης το να γίνονται αντιπαραθέσεις που να εμπλέκονται πρόσωπα οικογενειών, αυτό είναι μια βασική μου αρχή”

Δεν είμαι θιασώτης το να γίνονται αντιπαραθέσεις που να εμπλέκονται πρόσωπα οικογενειών, αυτό είναι μια βασική μου αρχή”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή “Εκείνη και εγώ”, με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση που έχει προκύψει μετά την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.

Συμφώνησε με την άποψη του κ. Φάμελλου ότι η συζήτηση θα πρέπει να επικεντρώνεται στα Τέμπη αντί για την ανάρτηση της κας Ακρίτα.

Αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές και προέβλεψε ότι η ΝΔ θα πέσει κάτω από 30% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί από 17 έως 20%.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση που έχει προκύψει μετά την ανάρτηση της κας Ακρίτα

Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Δεν είμαι θιασώτης το να γίνονται αντιπαραθέσεις που να εμπλέκονται πρόσωπα οικογενειών, αυτό είναι μια βασική μου αρχή.

Ερωτηθείς αν συμφωνεί με τον κ. Φάμελλο ότι η συζήτηση θα πρέπει να γίνεται γύρω από τα Τέμπη και όχι γύρω από την ανάρτηση της κας Ακρίτα

Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Συμφωνώ αλλά από εκεί και πέρα ενδεχομένως μπορεί και χωρίς να το θέλει η κα Ακρίτα δημιουργεί μια εικόνα που φεύγει από το κάδρο αυτό το μεγάλο επίδικο που στο επίκεντρό του είναι η παραποίηση των στοιχείων όπου η κυβέρνηση εγκαλεί τον ίδιο της τον εαυτό όταν αρνείται. Γιατί εγώ να δεχτώ ότι δεν εμπλέκεται ο Πρωθυπουργός ή ο υπουργός όμως δεν πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος μπήκε στην Καρόλου πήρε τα στοιχεία και τα έδωσε σε κάποιον άλλο;

Για τις ευρωεκλογές

Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Αυτή η υπεροψία ότι «θα πάρουμε πάνω από 33%» αυτό να το ξεχάσουνε. Η ΝΔ θα πέσει κάτω από 30% και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει από 17 έως 20%.

Κληθείς να σχολιάσει το σημερινό άρθρο του κ. Καρτερού

Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Να τα πει αυτά ο κ. Καρτερός μετά από ένα χρόνο να δούμε αν ο άνθρωπος αυτός δεν έχει εγκλιματιστεί. Ο Μητσοτάκης με τόση εμπειρία δεν λεει υπερβολές; Είμαστε πολύ αυστηροί σε έναν άνθρωπο που δεν τον έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί από την πρώτη μέρα και εννοώ και τους δικούς μου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ