Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βελόπουλος για Αγίους Αναργύρους: Η δολοφονία της 28χρονης αναδεικνύει την εγκληματικότητα και την έλλειψη βούλησης από τη ΝΔ

Στη στυγερή δολοφονία της άτυχης 28χρονης από τους Αγίους Αναργύρους αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο θάνατός της «αναδεικνύει ένα τρομακτικό πρόβλημα που έχει η χώρα. Η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια, η έλλειψη βούλησης από τη ΝΔ, η οποία δεν στέλνει αστυνομικούς να φυλάνε τον πολίτη, αλλά στέλνει αστυνομικούς να φυλάνε την προβολή μιας ιδιωτικής ανθελληνικής, αντιχριστιανικής ταινίας. Πού; Σε έναν κινηματογράφο!».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συνέχισε, δηλώνοντας: «Στέλνει 25 αστυνομικούς κάθε βράδυ για 8 ημέρες. Στέλνουν 2 ομάδες ΟΠΚΕ για να φυλάνε ποιους; Αυτούς που προσβάλλουν την ορθοδοξία. Αν οι κύριοι ήθελαν φύλαξη, να πλήρωναν ιδιωτική αστυνομία. Εδώ είναι η Ελλάδα. Ο αστυνομικός είναι για τον πολίτη. Ο νόμος και η τάξη απαρέγκλιτοι κανόνες».

Βελόπουλος για Τέμπη: Η Ελληνική Λύση πολέμησε για να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί

«Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο επιβεβαιώθηκε και πάλι η Ελληνική Λύση. Η Ελληνική Λύση που πολέμησε για να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος των Τεμπών. Σήμερα μπήκαν ανακριτικές Αρχές στον ΟΣΕ. Κάτι που έπρεπε να γίνει πριν από έναν χρόνο. Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Σημείωσε ότι «το ερώτημα που γεννάται είναι ένα και μοναδικό: Θα βρουν πραγματικά τα στοιχεία που υπήρχαν πριν από έναν χρόνο ή θα έχουν αλλοιωθεί και αυτά;».

«Από την άλλη ζητούμε την παραίτηση του κ. Φλωρίδη, ο οποίος συνεχίζει να ψεύδεται. Είναι αδιανόητο ένας υπουργός Δικαιοσύνης και να παρεμβαίνει με τις δηλώσεις του στη δικαιοσύνη και το κυριότερο να ψεύδεται και να επιχειρεί συγκάλυψη του εγκλήματος», επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ