Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κασσελάκης για έφοδο ΕΛ.ΑΣ στον ΟΣΕ: Σφίγγει ο κλοιός – Καμία συγκάλυψη δεν διαρκεί για πάντα

Την έφοδο των αρχών στα γραφεία του ΟΣΕ σχολιάζει με ανάρτησή του στα social media o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Όπως επισημαίνει η έφοδος των αρχών έγινε «ένα χρόνο μετά το έγκλημα!» και στη συνέχεια προχωράει σε δύο ερωτήματα τα οποία όπως λέει έρχονται να προστεθούν στα ήδη αναπάντητα από την κυβέρνηση κρίσιμα ερωτήματα. 

«Δηλαδή επί ένα χρόνο οι ανακριτικές αρχές δεν επιτελούν το λειτούργημά τους βασιζόμενες στο πρωτότυπο υλικό αλλά στο μονταρισμένο; Δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, που διαβεβαίωνε πως οι ανακριτικές αρχές είχαν τα πρωτότυπα ηχητικά στα χέρια τους από την πρώτη στιγμή, έλεγε ψέματα;», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Η αστυνομία κάνει έφοδο στον ΟΣΕ και κατάσχει τους σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών των Τεμπών. Τώρα! Ένα χρόνο μετά το έγκλημα!
Δηλαδή επί ένα χρόνο οι ανακριτικές αρχές δεν επιτελούν το λειτούργημά τους βασιζόμενες στο πρωτότυπο υλικό αλλά στο μονταρισμένο; Δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, που διαβεβαίωνε πως οι ανακριτικές αρχές είχαν τα πρωτότυπα ηχητικά στα χέρια τους από την πρώτη στιγμή, έλεγε ψέματα;

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη αναπάντητα από την κυβέρνηση κρίσιμα ερωτήματα:
-Ποιος διέταξε το μοντάζ;
-Ποιος διέταξε το μπάζωμα;
-Ποιος μόνταρε;

-Ποιος μπάζωσε;
-Γιατί μόνταρε;
-Γιατί μπάζωσε;
-Ποιος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ, λίγο πριν από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού περί «αποκλειστικά ανθρώπινου λάθους»; Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ