Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση του Apollo Nordic στην Κέρκυρα

H κα. Nina Hornewall – Commercial Director Apollo, συνοδευόμενη από τον Χρήστο Χρήστου – Contract Manager Apollo, την Viktoria Ahlenius – Regional Manager Apollo, καθώς και τον Destination Manager της DTS Incoming Hellas μέλος του ομίλου της DER Touristik, Νίκο Ασπιώτη.

Η κυρία Hornewall έκανε παρουσίαση του Tour Operator Apollo στην Σκανδιναβική αγορά. Παρουσίασε τις προβλέψεις των αφίξεων για την σεζόν 2024 καθώς και τα σχέδια της εταιρείας για το 2025.

Έγινε απονομή βραβείων στα ξενοδοχεία της Κέρκυρας που είχαν υψηλή βαθμολογία από τα σχόλια των πελατών για την σεζόν 2023.
Ξενοδοχεία κατά σειράν απονομής βραβείων:
Anastasia, Nasos Hotel, La Riviera Barbati, Delfinia Hotel, Cook’s Club, Kontokali Bay, Marbella Corfu & Marbella Nido Suites & Villas, Angsana Corfu και το The Olivar Suites.

Στην εκδήλωση εκτός των ξενοδόχων του προγράμματος του Apollo στην Κέρκυρα, παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας Αιμιλία Μόσχου ο Αντιδήμαρχος τουρισμού Κεντρικής Κέρκυρας Σπύρος Χαλικιόπουλος, την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, Αγγελική Σκολαρίκη, την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Νίκο Χειρδάρη τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Κέρκυρας, Χαράλαμπο Βούλγαρη, και τον Πρόεδρο της AOCTA, Δημήτρη Διαβάτη.

Το APOLLO NORDIC ανήκει στην DER Touristik του ομίλου της REWE, και είναι ο μεγαλύτερος Tour Operator από Σκανδιναβία για την Ελλάδα προβλέποντας να μεταφέρει στην Ελλάδα για το 2024, πάνω από 550.000 επιβάτες και βάζοντας στόχο για το 2025 πάνω από 650.000.

Θα δοθεί έμφαση σε ξενοδοχεία που έχουν αθλητικές δραστηριότητες. Ήδη το Apollo έχει μερικά τέτοια προϊόντα. Επίσης και σε ξενοδοχεία που έχουν προτεραιότητα το Sustainability, την διατροφή και το design καθώς η αγορά της Σκανδιναβίας δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά.

Κατά την παρουσίαση της, η κυρία Nina Hornewall, έκανε πρόβλεψη 12.000 επιβάτες για το 2024 στην Κέρκυρα και οι στόχοι της εταιρείας, με προσθήκη νέων προϊόντων το 2025, είναι να έχει πάνω από 15.000 επιβάτες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ