Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στέφανος Κασσελάκης: Θεωρεί εφικτή την “ανατροπή” στις ευρωεκλογές – “Αν ξαφνικά είμαστε σε απόσταση αναπνοής…”

Έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή σε ό,τι αφορά στις ευρωεκλογές δήλωσε χθες το βράδυ στην συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

«Θέλω να είμαστε σίγουρα πάνω από το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών. Αν είχαμε 23% διαφορά στις προηγούμενες εκλογές, αν ξαφνικά είμαστε σε απόσταση αναπνοής είναι ανατροπή. Πάει να πει πως στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι σε τελείως διαφορετικό κλίμα», ανέφερε.

Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς και τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα γι’ αυτόν είναι στις 9 Ιουνίου να φανεί πως το κόμμα ανατάσσεται και ότι έχει καταφέρει να συσπειρώσει τις δυνάμεις του.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09td3ydzh0p)

Στέφανος Κασσελάκης: «Υπάρχει το νέο δεδομένο με τη συγκάλυψη και τη μονταζιέρα στα Τέμπη» 

Επέμεινε στο αίτημα για δεύτερες κάλπες, μαζί με τις ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, καθώς όπως είπε «υπάρχει το νέο δεδομένο με τη συγκάλυψη και τη μονταζιέρα» στα Τέμπη.

«Για να μην μου ξαναπεί ο πρωθυπουργός στο γραφείο του πως όλα αυτά κρίθηκαν στο ζύγι του 41%, για το καλό του ελληνικού λαού πάμε να ξαναζυγιστούμε», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο κ. Μητσοτάκης συγκαλύπτει τον Κώστα Καραμανλή και παραδέχεται ότι αν μπει φυλακή καταρρέει η κυβέρνηση» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκη, ενώ απάντησε στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «η καπήλευση της εθνικής τραγωδίας γίνεται όταν συγκαλύπτεις τον αρμόδιο υπουργό».

Για το κατηγορητήριο τόνισε ότι «θα καταθέσουμε αν δεσμευτεί ο κ. Μητσοτάκης πως δεν θα αμνηστεύσει τον Κώστα Καραμανλή».
Ο Στέφανος Κασσελάκης δεσμεύθηκε, πάντως, ότι «όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Η καπήλευση γίνεται όταν συγκαλύπτεις τον αρμόδιο υπουργό».

Στέφανος Κασσελάκης: Θα δώσω την περιουσιακή μου κατάσταση στη δημοσιότητα πριν τις ευρωεκλογές

Σε ό,τι αφορά το δάνειο που είχε δώσει ο ίδιος στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την μεταβίβαση των μετοχών του λόγω ασυμβίβαστου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως θα παρουσίασει την περιουσιακή του κατάσταση πριν από τις ευρωεκλογές. «Νομίζω ότι με ξέρετε πάρα πολύ καλά. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκα, σας είπα ακριβώς ποιος είμαι» είπε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09ub3qrovh5)

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε γεννηθεί όλοι παιδιά πρωθυπουργών. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουμε ένσημα στην αγορά. Πέρα από τον πρωθυπουργό που κυριολεκτικά γεννήθηκε για να κυβερνήσει, ο υπουργός Οικονομικών από τις σπουδές του έγινε κατευθείαν βουλευτής. Ουδέποτε έχει επιχειρήσει στη ζωή του και αυτή τη στιγμή διοικεί το αναπτυξιακό περιβάλλον της χώρας. Αυτό που σίγουρα δεν ξέρουμε είναι το πόθεν της οικογένειας Μητσοτάκη και το πόθεν της ΝΔ. Η ΝΔ έχει κάνει την καλύτερη ρύθμιση χρέους στην ιστορία. Αυξάνεται το χρέος κάθε χρονιά επ’ άπειρον. Πώς πληρώνονται τα social media της ΝΔ; Πώς πληρώνεται ο κ. Γκρίνμπεργκ;».

Τι είπε για τα περί διεθνών παρατηρητών 

Επίσης επέμεινε στα περί διεθνών παρατηρητών για τις εκλογές, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να εγγυηθεί πως δεν έχουν διαρρεύσει και αλλά στοιχεία Ελλήνων πολιτών. Ξεκαθάρισε, πάντως πως δεν αμφισβητεί το αποτέλεσμα του 2023, ενώ για τις κάλπες του Ιουνίου ανέφερε πως «δεν έχω σκοπό να αρνηθώ το αποτέλεσμα και δεν το φοβάμαι, κιόλας, νομίζω ότι πάμε πολύ καλά».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09ubc07jfe1)


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09uh31m32oh)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ