Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανδρουλάκης: Δεν χρειάζεται να ψηφίσουμε κόμματα που είναι πάρκινγκ του κ. Μητσοτάκη – Θα είμαστε δεύτεροι στις ευρωεκλογές

Βέβαιος ότι τελικά το ΠΑΣΟΚ θα αναδειχθεί δεύτερη δύναμη στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ενώ έκανε την εκτίμηση ότι ένα ισχυρό αποτέλεσμα του κόμματός του θα πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις. 

«Δεν χρειάζεται να ψηφίσουμε κόμματα που είναι πάρκινγκ του κ. Μητσοτάκη», τόνισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως «με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Ιουνίου η κυβέρνηση Μητσοτάκη “θα αλλάξει τροπάριο” και θα κάνει πράγματα, όπως να ενισχύσει το ΕΣΥ ή να δει γενικότερα και να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές ανισότητες. «Η άποψή μου είναι ότι η Νέα Δημοκρατία με το 41% καβάλησε μεγάλο καλάμι», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Όπως υποστήριξε ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα φέρει σοβαρή και δυνατή αντιπολίτευση στη ΝΔ καθώς και σκληρές μάχες των ευρωσοσιαλιστών στην Ευρώπη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0gltb2s1jht)

Σε ερώτηση για την ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ παρέπεμψε στις κινήσεις άλλων κομμάτων λέγοντας ότι «τώρα τους πείραξαν οι μεταγραφές» και συμπλήρωσε ότι το «ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόσμημα στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες απ όλους τους χώρους- από τον αθλητισμό είναι ο Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη». Ακολούθως ανέφερε ότι δεν κατηγορεί αλλά τιμά τον Πύρρο Δήμα (σ.σ ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ από το 2012 έως το 2015), γιατί όπως είπε έκλαψε όλη η Ελλάδα με την εθνική επιτυχία του.

Παράλληλα πρότεινε τη διενέργεια τηλεμαχίας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα περί εκλογών με τη συμμετοχή παρατηρητών (σ.σ είχε κάνει σχετικές δηλώσεις ο Στέφανος Κασσελάκης) ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να έχει για αντίπαλό του τον Στέφανο Κασσελάκη και την life style πολιτική. 

Αναφορικά με το χθεσινό του βίντεο στο Tik Tok και τους μαγειρεμένους χοχλιούς, από τα χέρια της μητέρας του υποστήριξε ότι θα επανέλθει αλλά όχι συχνά με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας. «Εγώ δεν θα φοράω καπέλα και θα λέω διάφορα. Το life style χρειάζεται όριο. Χρειάζεται θεσμική και μαχητική αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης κάνοντας κριτική για το σύνολο των κυβερνητικών πολιτικών. «Η ΝΔ κούρασε», πρόσθεσε και παρέπεμψε για την εξαγωγή συμπερασμάτων στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ