Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΔΑΜΟΚΛΗΣ: Ένα χάλκινο και εξαιρετικές εμφανίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο ΟΑΚΑ

Με πολυπληθή αποστολή για τον Δαμοκλή ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων -Νεανίδων u17 , Παμπαίδων – Παγκορασίδων u13 και Ανάπτυξης u10 που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 30-31/3 & 6-7/4.

Σε ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία των ανδρών , ο αθλητής του συλλόγου, Νικόλας Τριβιζάς αποτελώντας μέλος της ομάδας της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας ( Δούδος Δημήτρης , Σωτήρης Γεροσίδερης ,Τσιμικλής Γιάννης ) έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και κατάφερε να ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο!

Στην κατηγορία των γυναικών, η Ελεονώρα Καββάδα με εκπληκτική εμφάνιση ξεχώρισε και κατέλαβε την  θέση ( ανάμεσα σε 49 αθλήτριες) χάνοντας στις λεπτομέρειες την είσοδο της στην οκτάδα .

Στα ατομικά , ο Νικόλας Τριβιζάς κατέλαβε την 53η θέση .

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το τελευταίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στο ξίφος ασκήσεως για τον Δαμοκλή αφού οι αθλητές και οι αθλήτριες μας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις , έδωσαν ελπιδοφόρα μηνύματα , έδειξαν ότι τα καλύτερα έπονται και γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια τους γονείς τους και εμάς .

Αναλυτικά οι εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών :

u13 , παμπαίδες :

6ος Μιχάλης Γιάγκος, ξεχώρισε με την είσοδό του στην οκτάδα κι έφτασε λίγο πριν τα μετάλλια.

28ος Σπιτιέρης Σπύρος

32ος Κωνσταντίνος Ποταμίτης

45ος Βησσαρίων Δερδεμέζης

48ος Άρης Σορίλος

u13 (παγκορασίδες):

39η Αγα Μαρία Λουίζα

u17 (Νεάνιδες) :

13η Κατερίνα Προβατά

u17 (έφηβοι):

32ος Αιμίλιο Μαλλάνο

u10 (ανάπτυξης):

21ος Ωρίωνας Περδικούρης

«Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση σε όλη την αγωνιστική χρονιά που διανύσαμε για την παραδειγματική αγωνιστικοτητά τους και το ήθος τους .

Μεγάλη ευγνωμοσύνη στους γονείς που αποτελούν το στήριγμα κάθε προσπάθειας» αναφέρει ο Δαμοκλής σε ανακοίνωσή του .

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ