Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κυβερνητικές πηγές για Στέφανο Κασσελάκη: Σε παραληρήματα ψεύδους αδυνατούμε να απαντήσουμε

Στα όσα καταλόγισε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη απαντούν οι κυβερνητικές πηγές, με μία λιτή δήλωση

«Απαντάμε σε ομιλίες και ανακοινώσεις. Σε παραληρήματα ψεύδους και αλαζονείας αδυνατούμε να απαντήσουμε», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι κυβερνητικές πηγές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Σμύρνη

«Οι άλλοι έχουν πρόβλημα μαζί μου γιατί η προπαγάνδα Γκρίνμπεργκ για να πετύχει θέλει έναν προβλέψιμο αντίπαλο και εγώ δεν είμαι προβλέψιμος. Όσο με περιμένουν στην γωνία τόσο θα τους βγαίνω από αλλού. Χθες άνοιξα το σπίτι μου στην τηλεοπτική κάμερα, σήμερα έβαλαν τα πληρωμένα πιστόλια να γράφουν ότι κάνω επίδειξη πλούτου. Δεν έχω κανέναν λόγο να φλεξάρω για την περιουσία μου, αλλά απέναντι σε έναν πρωθυπουργό που γιορτάζει το 41ο ακίνητο χωρίς να ξέρει κανείς πως φτιάχνεται μία αμύθητη περιουσία με τον μισθό βουλευτή, έχω υποχρεώση να δείξω πως όζω και με ποιον ζω. Μου είπαν τι ‘νόημα έχει να το βλέπουν άνθρωποι δεν έχουν να βγάλουν τον μήνα’; Αλλά έχω υποσχεθεί να σας δείξω πως ζω. Η διαφάνεια είναι η ζωή μου. Απέναντι είναι 41 ακίνητα, αδήλωτοι Βολταίροι και μία αποτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και ενάμισι χρόνος αεργίας πριν γίνει βουλευτής. Εμείς είμαστε η άλλη οπτική της διαφάνειας. Όλα δηλωμένα, δουλεμένα και φορολογημένα με την αυστηρή νομοθεσία των ΗΠΑ. Δεν με κράτα κανείς, ζω σε ένα διάφανο σπίτι όπου φαίνονται όλα. Ο πρωθυπουργός ζει σε γυάλινο πύργο αποκομμένος από όλα. Είναι ένας γυάλινος πύργος από τον οποίο κάποιος διατάζει μοντάζ, μπάζωμα, υποκλοπές. Αλλά αυτός ο κάποιος δεν είναι ποτέ ο ένοικος του Μαξίμου είναι το φάντασμα του Μαξίμου. Ο κ. Μητσοτάκης ελέγχει κάτι από όσα γίνονται στην χώρα; Ο κ. Μητσοτάκης από τον γυάλινο πύργο του δεν μπορεί να δει τίποτε από όσα ταλανίζουν τον Έλληνα. Το μόνο που βλέπει είναι τιμές που πετάνε. Είμαστε η δεύτερη χώρα σε πληθωρισμό στα τρόφιμα και δεύτερη φτωχότερη μετά την Βουλγαρία.

Εκείνοι θα ειρωνεύονται ταραγμένοι και εμείς θα παρουσιάζουμε και θα περνάμε τις προτάσεις μας. Ο λαϊκισμός τους απέναντι στην σύγχρονη πολιτική που είμαστε εμείς και όχι εκείνοι. Δείτε το δικό μας ψηφοδέλτιο και το δικό τους. Εκεί το νέο έχει πρόσωπο: Γιώργος Αυτιάς. Ποια είναι η αλλαγή που επιθυμείτε ο Γιώργος Αυτιάς ή αξιοκρατία που βλέπετε;

Ο Αυτιάς των fake news του ΣΚ που για εκείνoν όπως δήλωσε σημέρα το πρότυπο είναι το πατρίς -θρησκεία -οικογένεια της Χούντας. Οι ελλαδέμποροι της δεξιάς προσπαθούν να εμφανιστούν πιο πατριώτες από την δημοκρατική παράταξη που πολέμησε».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ