Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου δεν ψηφίζουμε κόμματα-πάρκινγκ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε την Άμφισσα και μιλώντας σε κατοίκους της πόλης, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την αδυναμία της να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, την εξυπηρέτηση των λίγων και ισχυρών, την αποψίλωση του κοινωνικού κράτους, την υποβάθμιση του ΕΣΥ και την υπονόμευση του κράτους δικαίου.

Ανδρουλάκης για Μητσοτάκη: “Ό,τι και αν συμβεί, δεν ξέρει τίποτα και φταίνε οι στενοί του συνεργάτες”

«Ρωτώ τον ελληνικό λαό: Αξίζει στις 9 Ιουνίου να εμπιστευτεί αυτόν που τους κορόιδεψε στα Τέμπη; Που τους κορόιδεψε με τη χάλκευση των ηχητικών συνομιλιών; Που τους κορόιδεψε στην υπόθεση με τα email της κας Ασημακοπούλου και στις υποκλοπές; Ό,τι και αν συμβεί, δεν ξέρει τίποτα και φταίνε οι στενοί του συνεργάτες. Για μένα, στις 9 Ιουνίου αξίζει να πάρει ένα μάθημα, γιατί ο λαός του έδωσε 41% και, αντί να τον τιμήσει, τον περιφρονεί καθημερινά βομβαρδίζοντάς τον με ψέματα και fake news, γιατί έχει στόχο την καρέκλα και μόνο την καρέκλα» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα ήθελε να έχει αντιπολίτευση lifestyle. «Θα του κάνουμε το χατίρι; Θα του κάνουμε το χατίρι, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι ένας πρώην ακραιφνής οπαδός του κ. Μητσοτάκη; Μπορούμε να τον εμπιστευτούμε; Μπορούμε να εμπιστευτούμε την αξιωματική αντιπολίτευση σε έναν άνθρωπο που το 2019 παρ’ ολίγο να γίνει υπουργός της Νέας Δημοκρατίας; Νομίζω ότι το ρίσκο είναι μεγάλο», ανέφερε και ζήτησε να στηρίξουν «το ΠΑΣΟΚ για σιγουριά, για δύναμη και φωνή του λαού στη Βουλή. Ας σταματήσουμε με τους επικίνδυνους πειραματισμούς».

“Δεν ήθελε ο κ. Μητσοτάκης να εκλεγώ εγώ αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, γιατί ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ- αποκούμπι”

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών, ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι τον παρακολουθούσαν γιατί «δεν ήθελε ο κ. Μητσοτάκης να εκλεγώ εγώ αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, γιατί ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ- αποκούμπι. Δεν έχει όμως το ΠΑΣΟΚ-αποκούμπι. Απέναντι του είναι το ΠΑΣΟΚ-στρατηγικός αντίπαλος, όπως είναι η ιστορία μας, οι αξίες μας, οι αρχές μας και η ιδεολογία μας», Κατήγγειλε ότι η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης φτιάχνουν κόμματα-πάρκινγκ, όπως είπε, για να πάει εκεί η δυσαρέσκεια της Νέας Δημοκρατίας και μετά να συνεργαστεί μαζί τους. «Εμείς, λοιπόν, στις 9 Ιουνίου δεν ψηφίζουμε κόμματα-πάρκινγκ, ούτε αυτούς που περιφρονούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Αλλά τη δημοκρατική παράταξη για να έχουν οι πολίτες σοβαρή, αξιοπρεπή, έντιμη και αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ