Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιώργος Αυτιάς στον Γιώργο Παπαδάκη: “Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της Ελλάδας”

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, δίνοντας το πολιτικό του στίγμα με φράση «Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”».

«Μαζί για τη νοικοκυρά, μαζί για τον συνταξιούχο, μαζί για τον εργαζόμενο, μαζί ενάντια στα μνημόνια», ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε… στην εκπομπή από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα. Έτσι, η συνέντευξη ξεκίνησε με μια μακρά αναδρομή στην κοινή τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Αυτιά με τον Γιώργο Παπαδάκη και τις διεκδικήσεις τους μέσω της εκπομπής για τους πολίτες.

Διαβάστε ακόμα: Αυτιάς στα Παραπολιτικά 90,1: Η αποστολή μου στην Ευρωβουλή θα είναι Εθνική Ελλάδος – Εντολή του προέδρου “ξέρεις οικονομικά, τράβα μπρος”

Γιώργος Αυτιάς: “Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της Ελλάδας”

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε σε αυτά που στοχεύει να διεκδικήσει ως ευρωβουλευτής, για τη χώρα και τους πολίτες της. «Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας», υπογράμμισε.Ερωτηθείς πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, παρατήρησε πως «ό,τι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει».Ερωτηθείς για το αν η ενασχόληση του με την πολιτική δημιουργεί ερωτήματα για την αντικειμενικότητα τους ως δημοσιογράφος, απάντησε ότι «η αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί».

«Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, πηγαίνεις μόνο για αυτήν φορώντας τη φανέλα της εθνικής. Το μεγαλύτερο TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών, σήμερα φεύγω για Αμερική ώστε να συναντηθώ με ομογενείς. Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν σταματούν και ο κόσμος μού λέει πως θέλει να βοηθήσω όσο μπορώ»,

τόνισε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Σημασία δεν έχει σε ποια σειρά είναι στο ψηφοδέλτιο το όνομά σου, αλλά αν βρίσκεσαι στην καρδιά του κόσμου»,

επεσήμανε ακόμη ο κ. Αυτιάς.Ανέφερε επίσης ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και έχουν φέρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη. Ολοκλήρωσε δε επαναλαμβάνοντας πως κατεβαίνει στις εκλογές ως εθνική Ελλάδας και με το σύνθημα, «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0hw9umut06x)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ