Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πηγές Νέας Αριστεράς για Κασσελάκη: Μίλησε για τις δυσκολίες των Ελλήνων από το νέο του σπίτι, αξίας 1,8 εκατ. ευρώ

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασαν πηγές της Νέας Αριστεράς τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο Mega, τονίζοντας πως: «Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες από το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης. Συνεχίζοντας την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο».

Ελπίζουμε όταν τελειώσει η ανακαίνιση να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελάκης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του”

Ακολούθως οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι: «Τα όσα επανέλαβε περί φορολογίας είναι ανάξια σχολιασμού. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στη λογική της Δεξιάς: απαλλαγές φόρου για τους ισχυρούς ως εργαλείο της ανάπτυξης. Ο κύριος Μητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρία να έχει στο πρόσωπο του κυρίου Κασσελάκη έναν ακόμη νέο υπουργό. Σήμερα όμως μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη ζητάει προσλήψεις και νέες εξουσίες στην αστυνομία. Και φυσικά ότι θεωρεί τις καταλήψεις των πανεπιστημίων εφάμιλλες με τον βανδαλισμό των πανεπιστημίων. Κάθε φορά και λίγο πιο δεξια στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης συντηρητικών ψήφων».

«Καλορίζικο το νέο σπίτι. Ελπίζουμε όταν τελειώσει η ανακαίνιση να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελάκης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρείες στο Ντέλαγουερ, τις οποίες κατά δήλωση του “δεν έχει προλάβει να μετρήσει”» καταλήγουν οι πηγές της Νέας Αριστεράς.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ