Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στ.Γκίκας- «Με 71 άτομα Ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ενόψει της Θερινής Περιόδου»

Συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο, είχε ο βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, με βασικό θέμα συζήτησης την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας με αστυνομικό προσωπικό, ενόψει της θερινής περιόδου, αλλά και σε μόνιμη βάση.

Στα θέματα της ατζέντας ήταν, επίσης, η ενεργοποίηση του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, η δημιουργία υπηρεσιακού πρατηρίου υγρών καυσίμων για την Ελληνική Αστυνομία στην Κέρκυρα και η ολοκλήρωση του Αστυνομικού Τμήματος Αργυράδων.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Γκίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποσπάται στην Κέρκυρα ο αριθμός ρεκόρ των 71 ατόμων Αστυνομικού προσωπικού (48 Δόκιμοι και 23 Μόνιμα Στελέχη), για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό κατά την θερινή περίοδο (στο Αεροδρόμιο, στο Λιμάνι και αλλού)». Να θυμίσουμε ότι πέρσι η ενίσχυση ανήλθε σε 49 άτομα.

Επιπλέον, ο κύριος Γκίκας τόνισε πως έχει ολοκληρωθεί η μελέτη κατασκευής για τη δημιουργία υπηρεσιακού πρατηρίου υγρών καυσίμων για την Ελληνική Αστυνομία στην Κέρκυρα, το οποίο θα γίνει στην περιοχή του Καμπανιόλου και ότι βρίσκονται προς το τέλος οι εργασίες στο  Αστυνομικό Τμήμα Αργυράδων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ