Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ευρωεκλογές 2024: Live η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας – Επίσημα υποψήφιος ο Φρέντι Μπελέρης – Το μήνυμα του μέσα από τη φυλακή

Το πλήρες ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζεται ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου στο Ωδείο Αθηνών.

Σημειώνεται ότι στις 42 θέσεις για τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας στο Ωδείο Αθηνών υπήρχε μία κενή θέση για τον Φρέντι Μπελέρη, ο οποίο ανακοινώθηκε επίσημα ως υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο. Τελευταίος στην αίθουσα του Ωδείου Αθήνων μπήκε ο Πέτρος Μπελέρης, συνοδεύομενος από τον Σταύρο Παπασταύρου που είχε διαδραματίσει εξ αρχής ενεργό ρόλο για την υποψηφιότητα του πατέρα του.

Παρακολουθήστε εδώ την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας

Το μήνυμα του Μπελέρη για την υποψηφιότητα του

«Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται  σεβαστοί από όλους».

Με αυτά τα λόγια ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε το δικό του μήνυμα για τις ευρωεκλογές και την υποψηφιότητα του με τη Νέα Δημοκρατία.

«Αγαπητοί συμπατριώτες μου,

Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφου του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος. Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται  σεβαστοί από όλους. Είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια.  Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας. Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον Πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


«Το ψηφοδέλτιο αγκαλιάζει ολόκληρη την Ελλάδα» είπε η Αριστοτελία Πελώνη που παρουσιάζει την εκδήλωση, στο ξεκίνημά της. «Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν τον πρώτο λόγο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» είπε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

euroeklogesnd5

Συγκινητική ήταν ομιλία του Πύρρου Δήμα «Δώστε μου τη δύναμη όπως σήκωνα τα βάρη για την Ελλάδα να αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας» είπε ο ολυμπιονίκης και πρόσθεσε: Για τα αδέλφια μας στη Βόρειο Ήπειρο, θα τα δώσουμε όλα».

Απευθυνόμενος στον γιο του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο ο Πύρρος Δήμας του είπε: «Πέτρο, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί».

euroeklogesnd4

evroeklogesnd

evroeklogesnd2

Αυτιάς: Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα κύριε πρόεδρε

«Αν αρχίσω να μιλάω θα κρατήσει 4 ώρες, για αυτό έβαλαν το ένα λεπτό. Κύριε πρόεδρε μόλις επέστρεψα από την Αμερική, εκεί έζησα τον ελληνικό, εκεί ήταν ο υπουργός Αμύνης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει Νέα Δημοκρατία κύριε πρόεδρε», δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς κατά την παρουσίαση του ευρωηφοδελτίου της ΝΔ.

Στη συνέχεια ανέφερε «Σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την άκρη του Ατλαντικού ότι όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Απόψε – τελειώνω, έχω άλλα τριάντα δευτερόλεπτα- όταν ο κύριος πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε “Γιώργο χαρισμένο σε εσένα, γιατί μπορείς και αλλάζεις τους νόμους από την εκπομπή”».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας ότι «θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα κύριε πρόεδρε, για την πατρίδα την γλυκιά. Και πάνω από όλα πατρίδα θρησκεία οικογένεια, πάμε όλοι μαζί δυνατά για την Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

* Διαβάστε ακόμα: Όταν τα ‘’Παραπολιτικά’’ αποκάλυψαν για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας


Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ