Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κουντουρά στα Παραπολιτικά 90,1 για Ευρωεκλογές: Πιστεύω θα ξεπεράσουμε τα ποσοστά των εθνικών εκλογών

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κα Έλενα Κουντουρά, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Ε.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι Έλληνες ότι 8 στις 10 αποφάσεις που παίρνουμε στις Βρυξέλλες επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας.

Ερωτηθείσα αν την ικανοποίησε η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Ε.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: Εμείς κατηγορηματικά καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή την Ιρανική επίθεση και ζητήσαμε και αυτοσυγκράτηση σε αυτή τη συγκυρία και έχουμε ξεκάθαρη από την αρχή θέση στην επίλυση του ζητήματος γιατί όλοι πρέπει να καταδικάζουμε κάθε τυφλή επίθεση και εχθροπραξίες στη Γάζα και μάλιστα όταν αφορά αμάχους. Ο στόχος πρέπει να είναι η ειρηνευτική διευθέτηση του παλαιστινιακού προσφέροντας ένα πολιτικό παρόν.

Αναφορικά με τις προκριματικές εκλογές για τους υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ε.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου σε μια πρωτοπόρα, σύγχρονη διαδικασία άμεσης δημοκρατίας. Πιστεύω ότι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μια ανοδική πορεία, μια δυναμική και αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει μια τεράστια δυσαρέσκεια της κοινωνίας με τις πολιτικές αυτής της κυβέρνησης εμείς στόχο έχουμε ένα δυνατό ευρωψηφοδέλτιο. Πιστεύω ότι έτσι όπως εξελίσσεται η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσουμε τα ποσοστά των εθνικών εκλογών. Η νίκη είναι ο στόχος άρα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ