Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μώραλης στα Παραπολιτικά 90,1: Θα φύγει η φλόγα από τον Πειραιά με ένα ιστορικό γαλλικό ιστιοφόρo και θα φτάσει στη Μασσαλία

Ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. Με αφορμή την υποδοχή της ολυμπιακής φλόγας στο Λιμάνι του Πειραιά τόνισε ότι «έχουμε την τύχη στον Πειραιά φέτος να έχουμε εκδηλώσεις και τη λαμπαδηδρομία αλλά και τη μεταφορά της φλόγας για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων από τη θάλασσα. Θα φύγει η φλόγα από τον Πειραιά με ένα ιστορικό γαλλικό ιστιοφόρο, το «Le Belem» το οποίο θα ξεκινήσει από την ακτή Ξαβερίου και θα παραδώσει τη φλόγα στη Μασσαλία. Είναι σημαντικές μέρες για τον Πειραιά».

«Την Τετάρτη 17 Απριλίου από τις 6 η ώρα μπροστά στο δημοτικό θέατρο θα έχει ένα δίωρο εκδηλώσεων, θα είναι όσοι έχουν συμμετάσχει σε ολυμπιακούς αγώνες κυρίως πειραιώτες αθλητές, θα είναι ο Χρ. Φερεντίνος ο οποίος παρουσιάζει την εκδήλωση, θα έχουμε επισήμους από την ολυμπιακή επιτροπή και της Γαλλίας και της Ελληνικής, θα υπογραφούν αυτόγραφα, θα ειναι φυσικά ο βωμός με τη φλόγα, θα είναι μια ωραία ημέρα η Τετάρτη», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Πειραιά.

«Να καλέσω όλο τον κόσμο την Τετάρτη στις 6 η ώρα στο Δημοτικό θέατρο θα είναι ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον δίωρο. Δεν περνάει συχνά η φλόγα από τον Πειραιά και να παραμείνει ούτε αναχωρεί από την πόλη μας για να πάει σε μια άλλη χώρα για να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Καλώ όλους τους Πειραιώτες και όσους άλλους να παρακολουθήσουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν με αυτή τη διαδικασία της φλόγας», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ