Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίκαιρη Ερώτηση Αλ. Αυλωνίτη για τα Τέμπη : Μιλάνε τα χώματα. Το λένε όλοι οι εμπειρογνώμονες.

Νέο εξοργιστικό επιχείρημα χρησιμοποίησε ο Υπ. Δικαιοσύνης Φλωρίδης, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κέρκυρας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Αλέξανδρου Αυλωνίτη για το  έγκλημα των Τεμπών. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Υπουργός δήλωσε ότι αν είχε επιχειρηθεί συγκάλυψη «αυτοί που θα επιχειρούσαν κάτι τέτοιο θα έπαιρναν τα χώματα να τα πετάξουν στη θάλασσα δεν θα τα άφηναν δίπλα σε φυλασσόμενο ιδιωτικό χώρο»!

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση, σε έντονο τόνο του κ. Αυλωνίτη που ζήτησε από τον Υπ. Δικαιοσύνης να πάρει πίσω τη δήλωσή του ότι «όσοι πολιτικοί μιλούν για μπαζώματα είναι για τα μπάζα», χαρακτηρίζοντάς την χυδαία και προκλητική και κατηγορώντας τον κ. Φλωρίδη για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.  

Επιπλέον ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθύμισε στον Υπ. Δικαιοσύνης ότι δεν μπορεί, ως μη εκλεγμένος να συμπεριφέρεται σκαιότατα σε αιρετούς εκπροσώπους του λαού, ενώ τόνισε  χαρακτηριστικά:

«Μιλάνε τα χώματα. Μιλούν όλοι οι εμπειρογνώμονες. Λένε ότι το ξυλόλιο ήταν αυτό που προκάλεσε τη διπλή έκρηξη. Και μας λέει ο Υπουργός ότι είμαστε για τα μπάζα; Και ο Πρωθυπουργός δεν τον βάζει στην άκρη;».

Ολόκληρη η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης εδώ :  

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ