Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νάσος Παπαργυρόπουλος: ”Δεν ξέρω αν θα με ψηφίσει ο πατέρας μου στις ευρωεκλογές”

Για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές του Ιουνίου με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και επιχειρηματίας, ο οποίος βγήκε πρώτος σε ψήφους στη Στερεά Ελλάδα στις εσωκομματικές της Κυριακής 14 Απριλίου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς σχολίασε ο πατέρας του την εκλογή του.

Όπως αρχικά ανέφερε: «Είμαι ακόμη Στερεά Ελλάδα για κάποιες υποχρεώσεις. Εμένα δεν με επέλεξε το κόμμα, με επέλεξε ο κόσμος μέσω της πλατφόρμας. Σαφώς είμαι ευχαριστημένος, γιατί αυτό ήθελα. Ο κόσμος επέλεξε ποιος θέλει να τον εκπροσωπήσει. Εγώ δεν κατεβαίνω ως διάσημος ή lifestyle, καθότι δεν είναι τίτλος αυτός. Εγώ κατεβαίνω ως επιχειρηματίας. Ο κόσμος θα κρίνει ποιος είναι ο καταλληλότερος να πάει στην Ευρωβουλή. Όλοι μας έχουμε πλέον μια δυσφορία στους επαγγελματίες πολιτικούς. Είναι πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν».

Σχετικά με την αντίδραση του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου μόλις έμαθε τα αποτελέσματα, μου είπε ”συγχαρητήρια” και πως από εδώ και πέρα αρχίζει η μεγάλη μάχη. Δεν ξέρω αν θα με ψηφίσει, ελπίζω να με ψηφίσει. Από εκεί και πέρα, και αυτός έχει κάποια άλλα πολιτικά πιστεύω. Το θέμα δεν είναι να σε ψηφίσουν επειδή έχεις δεσμούς συγγένειας, αλλά επειδή πιστεύουν ότι θέλεις να φέρεις μια αλλαγή και μπορείς, ενώ δεν είσαι πολιτικός, να είσαι αυθεντικός».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0m8487dsj3l)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ