Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νίκος Δένδιας: Συνάντηση με τους σπουδαστές του US Army War College των ΗΠΑ

Συνάντηση με τους σπουδαστές του US Army War College των ΗΠΑ που επισκέπτονται την Ελλάδα είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

*Διαβάστε εδώ: Νίκος Δένδιας: Δρομολογείται η δημιουργία αντιαεροπορικού αντι-drone θόλου αλά Ισραήλ στην Ελλάδα

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Όπως αναφέρει ο κ. Δένδιας, σε ανάρτησή του στο X, κατά τη συνάντηση με τους σπουδαστές, «τόνισα ότι η Ελλάδα και οι ΗΠΑ μοιράζονται το ίδιο όραμα για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία της ευρύτερης περιοχής».

«Τόνισα επίσης τη σημασία, για τη στρατηγική αμυντική μας εταιρική σχέση, των δύο Πρωτοκόλλων της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, τα οποία είχα την τιμή να υπογράψω το 2019 και το 2021, ως Υπουργός Εξωτερικών, με τους ομολόγους μου», προσθέτει στην ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

Με χαρά συναντήθηκα σήμερα, μαζί με τον Υφυπουργό @gkefalogiannis, με τους σπουδαστές του US Army War College των ΗΠΑ που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Τόνισα ότι η Ελλάδα και οι ΗΠΑ μοιράζονται το ίδιο όραμα για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Τόνισα επίσης τη σημασία, για τη στρατηγική αμυντική μας εταιρική σχέση, των δύο Πρωτοκόλλων της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, τα οποία είχα την τιμή να υπογράψω το 2019 και το 2021, ως Υπουργός Εξωτερικών, με τους ομολόγους μου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ