Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Equal Society: Αναλαμβάνουμε δράση για ένα καθαρότερο περιβάλλον στην Κέρκυρα!

Η ομάδα του ανοιχτού κέντρου ημέρας αστέγων και του κοινωνικού φαρμακείου της Equal Society στην Κέρκυρα μαζί με εθελοντές και ωφελούμενους συμμετείχε στην Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας, «Let’s do it Greece».

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Την Κυριακή 14 Απριλίου η συμμετοχή είναι εντυπωσιακή με 800 συμμετοχές φορέων και 450 σημεία δράσεων σε όλη την Ελλάδα!

Στην Κέρκυρα αναλάβαμε δράση καθαρίζοντας και φροντίζοντας τους κήπους του Μον Ρεπό. Το Ανάκτορο και οι κήποι του βρίσκονται μέσα σε ένα φυσικό δάσος, αποτελώντας σύμβολο του νησιού.

Η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι θεμελιώδους σημασίας για την ευημερία και την αειφορία της κοινότητάς μας, αλλά και για τη διασφάλιση ενός υγιούς πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Ευχαριστούμε θερμά μικρούς και μεγάλους που βοήθησαν με την εθελοντική τους προσφορά να καθαρίσουμε το νησί μας και ευελπιστούμε το αίσθημα ευθύνης και συλλογικής δέσμευσης για την προστασία του περιβάλλοντος να μας συντροφεύει κάθε ημέρα.

Όλοι μαζί και για το περιβάλλον!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ