Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αλέξης Γεωργούλης για κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης: “Είμαι αθώος, δεν έχω κληθεί να καταθέσω”

Ο Αλέξης Γεωργούλης, με αφορμή την εκ νέου υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, με το κόμμα «Πράσινο Κίνημα», παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο ηθοποιός και ανεξάρτητος ευρωβουλευτής εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα αθωωθεί από τη Δικαιοσύνη στην υπόθεση της κατηγορίας για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, απορρίπτοντας μάλιστα το ενδεχόμενο να παρεξηγήθηκε κάποια συμπεριφορά του από την καταγγέλλουσα ως παρενοχλητική, ενώ αποκάλυψε ότι παρά τα όσα έχουν συμβεί, εξακολουθεί να έχει προτάσεις για δουλειά ως ηθοποιός.

«Για το αν είχαμε ή όχι σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία θα αρχίσω να μπαίνω μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας, την οποία δεν την έχω πάρει ακόμη. Δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών. Είχα προσπαθήσει σε χρόνο-ρεκόρ να αρθεί η ασυλία μου, γνωστοποίησα και τη διαθεσιμότητά μου να πάω να καταθέσω ώστε να πάρω και τα στοιχεία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου γι’ αυτή την κυρία», είπε αρχικά, σε ερώτηση του παρουσιαστή για την καταγγέλλουσα και αν έχει επικοινωνήσει μαζί της μετά την καταγγελία.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0n51bys2uwh)

Aλέξης Γεωργούλης: Δεν ξέρω αν έχω υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά

Ο Αλέξης Γεωργούλης συνέχισε λέγοντας: «Το έμαθα δύο μέρες πριν από τους δημοσιογράφους, στο Ευρωκοινοβούλιο, που μου ήρθε ένα συστημένο και έπρεπε να δω τι είναι. Δεν της μίλησα γιατί, όπως μου είπαν, θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσα να κάνω. Ανθρώπινα με τρώνε πολύ περισσότερο άλλα πράγματα. Πώς έχει συμβεί αυτό, πώς το αντιμετωπίζει η κοινωνία. Από το πρωί μέχρι το βράδυ “χτυπιόμουν” και με διέλυσε αυτό. Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία, δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου. Οι δικοί μου άνθρωποι μου έδωσαν περισσότερο τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου, με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Είμαι τόσα χρόνια στον χώρο και δεν έχω κάνει τίποτα. Εύκολα κάποιος καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω», ανέφερε για το πώς ενημερώθηκε για την καταγγελία σε βάρος του, εξηγώντας ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει, ούτε έχει λάβει αντίγραφο της δικογραφίας, επομένως «δεν έχω ακριβή ενημέρωση για την κατηγορία μου, παρότι έκανα όλες τις νομικές ενέργειες που είναι απαραίτητες προκειμένου να αποκτήσω».

Για το αν πιστεύει ότι έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από το συγκεκριμένο ζήτημα είπε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Έχω ένα καλό χαρακτηριστικό: αφήνω τον χρόνο να περάσει για να κρίνω. Και το κάνω αυτό και στα δύσκολα, αλλά και στα ευχάριστα. Έτσι και τώρα, πρέπει να αφήσω κι άλλο χρόνο να περάσει μέχρις ότου διαπιστώσω αν η ζημιά που έχω υποστεί είναι ανεπανόρθωτη».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ