Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή κριτική στελεχών κατά Κασσελάκη για τη βάπτιση, το ΝΑΤΟ, τη συνάντηση με εβραϊκό λόμπι και την υποψηφιότητα Παπανώτα

Κριτική για τα όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως για το θαύμα και την κολυμβήθρα, για το ΝΑΤΟ αλλά και τη συνάντηση που είχε κανονίσει με το εβραϊκό λόμπι και δεν έγινε, δέχτηκε απ’ όλα τα στελέχη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα στελέχη τόνισαν ότι οι απόψεις αυτές είναι εκτός των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και πέρα από την πολιτική που εκφράζει το κόμμα.

Επισήμαναν ακόμα ότι απ’ όλες αυτές τις ατυχείς δηλώσεις παρήχθη μια κακή εικόνα για τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη στιγμή.

Κριτική ασκήθηκε ακόμα και για τις δηλώσεις του τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας, Κώστα Μπάρκα, σχετικά με την υποψηφιότητα Μπελέρη -πως ο Φρέντι Μπελέρης έχει δώσει τον αγώνα για τη Δημοκρατία στην Αλβανία- λέγοντας ότι και αυτή η θέση είναι εκτός των πολιτικών απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την αποπομπή Παπανώτα, τα στελέχη του Εκτελεστικού Γραφείου επέρριψαν την ευθύνη στο κόμμα επειδή κάποιοι είχαν αναλάβει να ελέγχουν τα βιογραφικά και την κοινωνική δράση των υποψηφίων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ