Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νόνη Δούνια αποκλειστικά στα parapolitika.gr: “Αυτονόητη η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα”

Επικοινωνήσαμε με την Νόνη Δούνια, υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ, για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του.

«Σχολίασα στην εκπομπή “Δεν είδες τίποτα” του Mega ένα επικριτικό σχόλιο του κυρίου Παπανώτα για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα.

Ακολούθησε προσωπική επίθεση, θέλοντας να με απαξιώσει και να με υποτιμήσει όσον αφορά στην καταλληλότητα της υποψηφιότητάς μου» είπε μεταξύ άλλων η κυρία Δούνια στα parapolitika.gr

«Είναι αυτονόητο αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. η αποπομπή από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ). Είναι αδιαπραγμάτευτος ο σεβασμός στους ανθρώπους και ειδικά στις γυναίκες», επισήμανε.

Να θυμίσουμε όσα είχαν προηγηθεί και την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Νόνη Δούνια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή αντιπαράθεση που είχε με την Νόνη Δούνια (υποψήφια ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ.) και έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου για την έμφυλη βία, είπε ότι μία γυναίκα δεν έχει κανέναν πρόβλημα «εκτός αν θέλει να έχει»:

«Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει η κ. Δούνια που νιώθει ότι είναι μια καταπιεσμένη. Αλλά εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει.

Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της. Η κυρία Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουνε τα δικαιώματα των γυναικών σε οτιδήποτε μιλάμε. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση».


Ακούστε το ηχητικό:


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nasiwhpm9t)

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ