Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δημήτρης Παπανώτας: Ανήθικο ότι με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ – Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο

Νέες βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής 19/04, ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, με απόφαση Κασσελάκη.

*Διαβάστε εδώ: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Παπανώτα: “Ήθελε και από σήμερα αν γίνεται να επιστρέψει στη δουλειά του”

«Ανήθικο ότι με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ», είπε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο».

Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε αρχικά ότι θα επιμείνει να χαμογελάει, γιατί «δεν θέλω να κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν να καταλάβουν ότι μαζί με μένα, απογοητεύσαν πολύ κόσμο».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nw8qpzv1r5)

Ακόμα, ο δημοσιογράφος εξέφρασε τις ευχαριστίες του «για τα μηνύματα συμπαράστασης από τους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι έλαβε πάνω από 3.000 μηνύματα συμπαράστασης και μόλις 3 υβριστικά.

«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου ως ιδεαλιστής της αριστεράς, ως Ευρωπαίος αριστερός που βλέπει έναν κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος είδα τη στήριξη του κοινού, δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν για την επίδοσή μου στις εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα εξέφρασα σε κομματικά στελέχη την έκπληξη που χάρηκα μόνος μου το αποτέλεσμα και δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο», επισήμανε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nwehu304jl)

Δημήτρης Παπανώτας: Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο

«Δεν θα μιλήσω για την ουσία της πολιτικής και αν παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αριστεράς που εγώ πίστευα, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας βάλει αυτούς που θέλει και ας πετάξει αυτούς που θέλει», συμπλήρωσε.

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αφήσει αιχμές για τη στάση συνυποψηφίων του, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, λέγοντας «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο και με έναν τρόπο απαράδεκτο. Δεν είμαι χθεσινός, εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά, τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει, η ιστορία μου είναι εκεί, στις πολιτικές ομιλίες δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, βρήκαν μια δήλωση στο χρονοντούλαπο, για να με χτυπήσουν».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nwi8pqw74x)

Όσον αφορά το παρασκήνιο της αποπομπής του, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Όταν μίλησα μαζί σου (σ.σ. με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή) και σου είπα ότι είμαι έτοιμος να φύγω, μίλησα και με τα κομματικά στελέχη και τους είπα αν δεν έχετε τα κότσια να δεχθείτε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, αφήστε με να παραιτηθώ. Δεν μου αρέσει που με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ, είναι ανήθικο», για να κλείσει τη συνέντευξή του με το αιχμηρό σχόλιο «οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nwkybuetf5)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ