Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες στη Μυτιλήνη – Iκανοποίηση για τις αφίξεις χιλιάδων επισκεπτών (Εικόνες)

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους 92 Τούρκους επισκέπτες της Μυτιλήνης με το πλοίο «Εσρέφ Ζαλέ» όταν διαπίστωσαν ότι στο λιμάνι της πόλης τους υποδέχθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάμεσά τους και ο καπετάνιος του πλοίου Αλή Ζαλέ ο οποίος είναι αντιδήμαρχος της αντικρινής στη Μυτιλήνη πόλης Αϊβαλί. Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα και μόλις σε επτά ημέρες τη Λέσβο επισκέφθηκαν περίπου 7.000 Τούρκοι.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της viza express ενώ διαπίστωσε την ταχύτητα έκδοσης της θεώρησης σε 20 από τους 92 Τούρκους επισκέπτες που επέλεξαν να εκδώσουν θεώρηση στη Μυτιλήνη και όχι στις Προξενικές αρχές της χώρας στην Τουρκία.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης όπου και έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Χριστόφα.

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Μυτιλήνη για την παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου – Τα έργα που είναι στον κυβερνητικό σχεδιασμό

Δείτε εικόνες

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδεύεται από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη και άλλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, αφού περάσει από την αγορά της Μυτιλήνης θα μεταβεί στην Καλλονή. Εκεί, στην είσοδο της πόλης, θα σταματήσει στον κόμβο της εθνικής οδού Μυτιλήνης-Καλλονής με τον νέο δρόμο Καλλονής-Σιγρίου που σήμερα θα λειτουργήσει για πρώτη ημέρα. Πρόκειται για ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για όλη τη δυτική Λέσβο.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, στο δημαρχείο στην Καλλονή, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση και με πολίτες σε καφετέρια στην πλατεία της κωμόπολης.

Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί το Σίγρι στο δυτικό άκρο του νησιού. Εκεί θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους, στο λιμάνι Σιγρίου και σε έναν πρότυπο ελαιώνα.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nw9fnrdvlt)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ