Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

“Μινόρε Παράπονο”

Έρχεται μαγευτικό μουσικό 

διήμερο με “Μινόρε Παράπονο”

 και Ανδρεάτο στο Kallisto

Δυο μαγευτικές συναυλίες σε σχέση με το περιβάλλον που θα γίνουν, υπόσχονται οι “Μινόρε Παράπονο”, η κορυφαία λαϊκή μπάντα από την Πάτρα με εξαιρετικό μουσικό σφρίγος και σπουδαίο ρεπερτόριο. Μια μπάντα με νέα παιδιά που όμως έχουν ήδη πραγματοποιήσει μεγάλες συναυλίες ακόμη και στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι δυο συναυλίες θα γίνουν στο Kallisto ανήμερα το Πάσχα 5 Μαΐου και την επομένη.

Ο βιρτουόζος ακορντεονίστας Χρήστος Καμπέρος από τους κορυφαίους στην χώρα, είναι και ο υπεύθυνος ενορχήστρωσης.. Στη φωτογραφία κατά σειράν:  Βασιλική Λοτσάρη, φωνή, Γ. Σταυρόπουλος (κιθάρα – φωνή), Νίκος Φορλίδας (κρουστά), Χρήστος Καμπέρος ακορντεόν, Βαγγέλης Φιλιππακόπουλος (μπουζούκι), Γιάννης Μπεμπέλης ηχολήπτης, Γιώργος Χαρπίδης (μπάσο) και Ιωάννα Ζιάκα στο τραγούδι.

Μαζί τους, ειδικά για αυτές τις δύο συναυλίες και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει συνεργαστεί με Γαλάνη, Αλεξίου, Αρβανιτάκη, αδερφούς Κατσιμίχα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Χρήστο Νικολόπουλο κ.α. και έχει συμμετοχή σε δεκάδες δίσκους.

Το Kallisto Corfu Resorts βρίσκεται στον Πέλεκα. Προσφέρει απλές αλλά ιδιαίτερα ελκυστικές απολαύσεις δίνοντας προτεραιότητα στην ιδιωτικότητα, τον θαυμάσιο περιβάλλοντα χώρο και τη χαλάρωση. Αυτά τα μοναδικά παραθαλάσσια καταλύματα στην Κέρκυρα, με την εκπληκτική θέα, την παρθένα ομορφιά, διαθέτει 9 βίλες, 5 διαμερίσματα και ένα πανέμορφο εστιατόριο. Αποτελεί προορισμό πρώτης επιλογής για όσους αγαπούν την ποιότητα, την φύση και τις ονειρεμένες παραμονές σε υπέροχους χώρους.

– Παραλία Κοντογιαλού – Πέλεκας | 49100 Κέρκυρα, Ελλάδα Καλέστε: +30 6977 44 35 55

E-mail: kallisto@corfuresorts.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ