Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νίκη Κεραμέως στο Tik Tok: Ξεπεράσαμε τις 100.000 εγγραφές στην επιστολική ψήφο – Εγγραφείτε ως τις 29 Απριλίου

Ένα ενημερωτικό βίντεο για την επιστολική ψήφο ανέβασε στο Tik Tok η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

«Ξεπεράσαμε τις 100.000 εγγραφές στην επιστολική ψήφο. 100.000 Έλληνες πολίτες που ζουν είτε στην Ελλάδα είτε σε 114 άλλες χώρες γράφτηκαν για να ψηφίσουν στις επόμενες ευρωεκλογές μέσω επιστολικής ψήφου» αναφέρει αρχικά η κ. Κεραμέως.

Και διευκρινίζει: «Μέσω courier δηλαδή που θα στείλουν στις αρμόδιες επιτροπές των δικαστικών».

Στη συνέχεια η κ. Κεραμέως καλεί όσους πολίτες το επιθυμούν να εγγραφούν μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου για να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο στις επόμενες ευρωεκλογές: «Αν θες κι εσύ να ψηφίσεις από το σπίτι σου στις επόμνες ευρωεκλογές είτε ζεις στην Ελλάδα είτε ζεις στο εξωτερικό μπορείς να γραφτείς στο epistoliki.ypes.gron.gr μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου».

Διαβάστε ακόμα: Νίκη Κεραμέως: Τα προσωπικά στοιχεία των ψηφοφόρων είναι διασφαλισμένα

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

«Ξεπεράσαμε τις 100.000 εγγραφές στην επιστολική ψήφο. 100.000 Έλληνες πολίτες που ζουν είτε στην Ελλάδα είτε σε 114 άλλες χώρες γράφτηκαν για να ψηφίσουν στις επόμενες ευρωεκλογές μέσω επιστολικής ψήφου μέσω courier δηλαδή που θα στείλουν στις αρμόδιες επιτροπές των δικαστικών. Αν θες κι εσύ να ψηφίσεις από το σπίτι σου στις επόμνες ευρωεκλογές είτε ζεις στην Ελλάδα είτε ζεις στο εξωτερικό μπορείς να γραφτείς στο epistoliki.ypes.gron.gr μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ