Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πανόπουλος στα parapolitika.gr για διαγραφή Παπανώτα: Άστοχη η δήλωσή του – Υποστηρίζω την ισότητα και την καταπολέμηση της βίας

Για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στα parapolitika.gr ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Πανόπουλος.

*Διαβάστε εδώ: Δημήτρης Παπανώτας: Ανήθικο ότι με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ – Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο

«Η απόφαση αυτή ήρθε από τον πρόεδρο του κόμματος, τον Στέφανο Κασσελάκη και αφορούσε σε μία άστοχη δήλωση που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Προσωπικά στενοχωριέμαι, γιατί είναι άνθρωπος που δουλεύαμε στον ίδιο χώρο και στο ίδιο κανάλι, με λυπεί η εξέλιξη αυτή.

Παρ’ όλα αυτά, όντως, σε ένα κόμμα που έχει τα ανθρώπινα δικαιώματα στην κορυφή του αγώνα του, νομίζω ήταν δύσκολο να συνυπάρχουν όλα.

Καταλαβαίνω πως δεν ήταν η πρόθεση του Δημήτρη Παπανώτα ούτε να κατηγορήσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ούτε να προσβάλει γυναίκες. Ξέρω ότι η πρόθεσή του είναι ακριβώς η αντίθετη. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, η απόφαση του κόμματος είναι σεβαστή.

Προσωπικά με όποιον τρόπο έχω, με όποιο βήμα και με όποια δυνατότητα, υποστηρίζω την ισότητα και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, οπότε πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα στην ατζέντα και δεν πρέπει να χάσουμε το κρίσιμο διάστημα μέχρι τις ευρωεκλογές, για να συζητάμε κάτι που έχει περάσει. Πέρασε και προχωράμε μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0o187khm3a1)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ