Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΠΑΣΟΚ: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος ευρωβουλευτής – Ποιοι άλλοι θα είναι υποψήφιοι

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη. Και αυτό διότι ο Μιχάλης Αεράκης που ενσαρκώνει τον παπα-Μιχάλη στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Σασμός» θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Αεράκης που βρίσκεται κοντά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ είπε το «ναι» στην πρόταση του κ. Ανδρουλάκη και θα δοκιμάσει την τύχη του στην κεντρική πολιτική σκηνή. 

Μάλιστα ο ηθοποιός είναι γέννημα – θρέμα Κρητικός, έχει γεννηθεί στα Ανώγεια, την πατρίδα των Ξυλούρηδων, και μόνιμος κάτοικος Χανίων ενώ για πολλά χρόνια είχε διατελέσει διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. 

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης έχει συμφωνήσει με τον Κώστα Χουλιάρα, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ 25, τον γιατρό Κώστα Ξυλούρη, την προερχόμενη από το Volt Μαρία Μπουζέτη, την απόδημη από το Λονδίνο Κατερίνα Πλέσια, την πρώην βουλευτή του Μέρα 25 – είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα Βαρουφάκη – Κωνσταντίνα Αδάμου (ήταν υποψήφια βουλευτής στη β’ Θεσσαλονίκης), την αγρότισσα Γεωργία Σωτηροπούλου και τον γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιάννη Πάζιο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Χαριλάου Τρικούπη θα γίνουν τις επόμενες ώρες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ