Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σάλος με το βουλευτή της Νίκης που κάποτε μιλούσε για καλικάντζαρους: “Οι πιστοί φιμώνονται και μοιράζουν σφαλιάρες ακόμα και μέσα στην Εκκλησία”

Σάλο προκαλούν τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝίκηςΝίκος Παπαδόπουλος, στη Βουλή, με αφορμή την επίθεση που έγινε στη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, στην Καβάλα, από στέλεχος του κόμματος. Μάλιστα, παρά την καταδίκη του περιστατικού από το ίδιο το κόμμα, ο Νίκος Παπαδόπουλος μοιάζει να κινείται σε διαφορετική γραμμή από την επίσημη θέση του.

Ειδικότερα, παρεμβαίνοντας σε συζήτηση που διεξάγεται στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Νίκος Παπαδόπουλος – που άλλοτε προειδοποιούσε για τους καλικάντζαρους που έρχονται την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως, επιχείρησε να δικαιολογήσει την επίθεση υποστηρίζοντας πως οι ενέργειες της κυβέρνησης υποκινούν την βία.

«Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες» είπε χαρακτηριστικά ενώ στις αντιδράσεις άλλων βουλευτών απάντησε «Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε προβιά πατριώτη και χριστιανού. Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε».

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας για το νομοσχέδιο του πολιτικού γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών είπε «επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Το υπουργείο Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη πρόβαλε ταινίες οι κουίρ φωνάζανε “καταστρέψτε την Ελλάδα”. Τους πληρώσαμε να μας φωνάζουν “καταστρέψτε την Ελλάδα”. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα. Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Νίκος Παπαδόπουλος: «Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;»

Από τα έδρανα της ΝΔ αντέδρασε η κυρία Μαριρένα Σούκουλη ρωτώντας τον βουλευτή της Νίκης αν καταδικάζει την επίθεση όπως έπραξε το κόμμα του.

«Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;» συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος για να προσθέσει «Δεν είναι αρρωστημένο να λέτε εδώ ότι υπάρχουν 5-10 φύλα και να μπορεί με μια δήλωση να αλλάζει ο καθένας το φύλο του και μετά να τα ξαναγυρίζει; Αυτά είναι τρελά πράγματα ποια επιστήμη σας τα δίδαξε αυτά; Αυτά πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος να τα σκεφτείς. Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε προβιά πατριώτη και χριστιανού . Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή».

Ανταπαντώντας η κυρία Σούκουλη επέμεινε: «αυτά που λέτε αποτελούν ντροπή. Να ανακαλέσετε» με τον κ. Παπαδόπουλο να επιμένει «η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου! Ακούω τι λέω εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε. Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ