Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αμοργός: Το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε υπό την παρουσία Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στις Κυκλάδες. Νωρίτερα τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Αμοργό ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες παρακολούθησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού. Μαζί με τον κ. Κασσελάκη βρισκόταν ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0qousnne58h)

kasselakis_1

kasselakis_2

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Instagram:«2 μέρες στις Κυκλάδες. Μια περιοδεία για να αναδείξουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Από την Κύθνο και τη Σύρο έως την Πάρο, την Νάξο και την Αμοργό ένα είναι το κοινό αίτημα των κατοίκων που ξεχωρίζω: η διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης στον λογαριασμό του στο Instagram.«Για εμάς η θεσμοθέτηση άγονων γραμμών για τη διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων με εκπτώσεις για τους μόνιμους κατοίκους, με ειδική μέριμνα για τους μήνες του χειμώνα, είναι αναγκαία», συμπλήρωσε.

«Δεν μπορεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος να αφήνει τους νησιώτες απομονωμένους. Χρειαζόμαστε τώρα επένδυση στη νησιωτικότητα. Θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα» κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ