Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αυγέρη: “Σε αυτές τις εκλογές δεν θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης”

Για τις επικείμενες ευρωεκλογές αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την βάφτισή του μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

«Νομίζω θα πάμε καλά στις ευρωεκλογές. Ζητάμε ψήφο που θα συνδέσει ξανά την Ελλάδα με την Ευρώπη. Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κάτω από την Ευρώπη. Υπάρχουν θέματα με το κράτος δικαίου. Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως δεν βγάζει κυβέρνηση αυτή η κάλπη αλλά στέλνει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα. Πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα διαμορφωθούν οι πολιτικοί όροι για να γίνουν οι αλλαγές. Όταν δίνεις μία μάχη τη δίνεις για να βγεις πρωταθλητής κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα που σε θέλουν δεύτερο».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0qrg44b5s4x)

«Σε αυτές τις εκλογές δεν θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης» πρόσθεσε. «Στη Θεσσαλονίκη κλείνουν νοσοκομεία, και στη Κοζάνη κλείνει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ την ίδια στιγμή ξεφυτρώνουν ιδιωτικά νοσοκομεία», επεσήμανε ακόμη.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τη βάπτισή του, είπε ότι «δεν δικαιούνται να μιλούν(σ.σ ΝΔ) γιατί έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εργαλειοποίηση της θρησκείας αλλά και για τα ποσοστά που πήρε η ακροδεξιά. Επίσης, έχουν ευθύνη για τους μπροστινούς του κ. Κασιδιάρη που μπήκαν στη Βουλή ενώ εμείς λέγαμε για τη ρύθμιση. Ας μην καμώνεται λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης πως είναι προοδευτικός. Έφερε ένα νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, για το οποίο “έβαλε πλάτη” ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί διαχρονικά έχει αυτήν την άποψη, και άφησε ελευθέρας στους βουλευτές του να μην πάνε να ψηφίσουν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι «είναι πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που δεν είναι από το κέντρο. Θέλω να πιστεύω πως εκφράζω και αυτούς τους ανθρώπους. Είναι σημαντικό για εμένα η ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου και το δημογραφικό».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ