Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βαρτζόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Πιλοτικές δράσεις διάρκειας 18 μηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την επιθετικότητα μεταξύ ανηλίκων

Πιλοτικές δράσεις διάρκειας 18 μηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την επιθετικότητα μεταξύ ανηλίκων προανήγγειλε, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

*Διαβάστε εδώ: Παύλος Μαρινάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Οι ευρωεκλογές είναι μια σημαντική εθνική κάλπη, ένα σταυροδρόμι για τη συνέχιση της σταθερότητας και των βημάτων που πρέπει να γίνουν

Όπως σημείωσε ο κ. Βαρτζόπουλος, η επιθετικότητα μεταξύ ανηλίκων έχει πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα και δημιουργεί πρότυπα, τα οποία χρησιμοποιούνται έως μέσα προβολής.

Διευκρίνισε πως θα σταλούν κινητές μονάδες στο πεδίο και θα γίνει ανίχνευση οικογενειών που κινδυνεύουν από παραβατικότητα.

Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα Μπελέρη στις ευρωεκλογές, επισήμανε πως σηματοδοτεί ότι η παράταξη της ΝΔ θέτει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.

O Δημήτρης Βαρτζόπουλος στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή          22-04-24

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ