Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κουτσούμπας από Μόντρεαλ: Καλούμε όλους τους Έλληνες απόδημους να αξιοποιήσουν την επιστολική ψήφο

Με μια θερμή υποδοχή από φίλους του Κόμματος έγινε δεκτός στο Μόντρεαλ τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέπτεται τον Καναδά και τις ΗΠΑ ως τις 27 Απρίλη.

«Με μεγάλη χαρά, ξεκινάμε σήμερα από το Μόντρεαλ του Καναδά την επίσκεψή μας στην ελληνική ομογένεια της Βόρειας Αμερικής. Ερχόμαστε να συναντήσουμε φορείς, εργατικούς συλλόγους της ομογένειας αλλά και των χωρών που επισκεπτόμαστε, τις οικογένειες των μεταναστών, που ήρθαν εδώ τις προηγούμενες δεκαετίες και “ρίζωσαν”, αλλά και τα χιλιάδες νέα παιδιά, κυρίως επιστήμονες, που αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα την τελευταία δεκαετία. Αυτός ο “κόσμος” βρίσκεται στο επίκεντρο του δικού μας ενδιαφέροντος και των επαφών μας και όχι τα διάφορα λόμπι του εξωτερικού» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε:

«Φυσικά, καλούμε όλους τους Έλληνες απόδημους να αξιοποιήσουν την επιστολική ψήφο, που, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι η μόνη τους επιλογή για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εκλογές. Να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, να το πάνε ακόμα πιο ψηλά από το 12% που έφτασε στις κάλπες του εξωτερικού στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ