Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νίκος Ανδρουλάκης κατά Στέφανου Κασσελάκη: Διαφημίζει ένα σπίτι 2.000.000 και χωρίς να καταθέτει “Πόθεν Έσχες”

Τη θέση ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί σήμερα να είναι μια σοβαρή, ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση και αύριο μια κυβερνητική επιλογή εξέφρασε ακόμα μια φορά ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπολύοντας διπλά πυρά τόσο προς τη ΝΔ όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Συμπυκνώνοντας τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν το κόμμα του στις ευρωεκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης έβαλε στο «στόχαστρό» του και τον Στέφανο Κάσσελάκη για την πολιτική του lifestyle που ακολουθεί, αφήνοντας αιχμές ότι δεν μπορεί να εκφράσει τον κόσμο της Κεντροαριστεράς όταν διαφημίζει ένα σπίτι 2.000.000, αλλά και για το «Πόθεν Έσχες» του.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι οκτώ υποψήφιοι που «κλειδώνουν» το ευρωψηφοδέλτιο. Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι η ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς μπορεί να έρθει μόνο αν έχει πυλώνα το ΠΑΣΟΚ και επικαλέστηκε ως παραδείγματα την Ισπανία και την Πορτογαλία. «Η Σοσιαλδημοκρατία ήταν αυτή που άνοιξε τον δρόμο για να ηττηθούν τα συντηρητικά κόμματα», είπε και συνέχισε ασκώντας σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πώς μπορείς να εκφράσεις τον κόσμο της Αριστεράς, τις πραγματικές αγωνίες των πολιτών που είναι σε δύσκολη κατάσταση, όταν στη μεγαλύτερη στεγαστική κρίση που περνάει ο λαός πας και διαφημίζεις ένα σπίτι 2.000.000 ευρώ και λες, μάλιστα, του δημοσιογράφου “δεν είσαι ο λογιστής μου”, την ώρα μάλιστα που δεν έχεις καταθέσει “Πόθεν Έσχες”» ανέφερε. Η υποψηφιότητα του ηθοποιού Μιχάλη Αεράκη, που υποδύεται τον παπα-Μιχάλη στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», ήταν η έκπληξη στα ονόματα που ανακοινώθηκαν τελευταία από τη Χαριλάου Τρικούπη για τη συμπλήρωση του ευρωψηφοδελτίου.

Οι υπόλοιποι επτά που συμπληρώνουν την «πράσινη» ευρωλίστα είναι: η ιστορικός-διεθνολόγος Κωνσταντίνα Αδάμου, η σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας Μαρία Μπουτζέτη, ο ορθοπεδικός χειρουργός Νίκος Ξυλούρης, ο γραμματέας του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος Γιάννης Πάζιος, η πολιτικός μηχανικός Κατερίνα Πλέσια-Ευσταθοπούλου, η αγρότισσα Γεωργία Σωτηροπούλου και ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Χουλιάρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ