Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας στέλνει διευκρινιστικές οδηγίες για τις εκλογές ανάδειξης των αντιπροσώπων, για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας στέλνει διευκρινιστικές οδηγίες για τις εκλογές ανάδειξης των αντιπροσώπων, για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

1. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τρίτη, 23 Απριλίου (1 – 8 μ.μ.) και την Τετάρτη, 24 Απριλίου (1 – 7 μ.μ.), στο 3ο ΓΕΛ Κέρκυρας.

2. Όσοι και όσες μόνιμοι συνάδελφοι ψήφισαν το Δεκέμβρη, δεν ξαναπληρώνουν συνδρομή, όπως και όσοι και όσες είναι στη λίστα της ΕΛΜΕ για να γίνεται παρακράτηση της συνδρομής από το μισθό τους.

3. Οι υπόλοιποι μόνιμοι μπορούν να γραφτούν τώρα στη λίστα της ΕΛΜΕ και πάλι να μην πληρώσουν τίποτα, εκτός από ένα ποσό για τους μήνες από την αρχή της χρονιάς. 

4. Οι αναπληρωτές που ψήφισαν το Δεκέμβρη πληρώνουν 5 ευρώ, αν υπάρχει η δυνατότητα (η ΟΛΜΕ μας ζητάει 15 ευρώ από κάθε συνάδελφο).

5. Οι αναπληρωτές που δεν ψήφισαν το Δεκέμβρη πληρώνουν 10 ευρώ.

6. Όσοι και όσες ψήφισαν στις εκλογές της ΕΛΤΕΕ την προηγούμενη Παρασκευή, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ, παρόλα όσα έχουν ακούσει, μιας και ο νόμος είναι σαφής και δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη συμμετοχή  σε δύο σωματεία, τα οποία δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο και υπάρχει κίνδυνος διαγραφής του σωματείου μας από την ΟΛΜΕ, αν επιτραπεί οι συνάδελφοι αυτοί να ψηφίσουν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ