Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βίκυ Φλέσσα: “Οργανωμένα ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανος Κασσελάκης εξακολουθούν να παραποιούν δηλώσεις μου – Ανήθικη πολιτική εκμετάλλευση”

Tη δική της απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη που την κατηγόρησε για «ανατριχιαστική δήλωση» σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών έδωσε η Βίκυ Φλέσσα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε σχόλιό του για το ΕΣΥ ενέπλεξε στον πρόλογό του μια δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της Ν.Δ., η οποία είχε να κάνει με την υπόθεση των Τεμπών, λέγοντας ότι «η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βίκυ Φλέσσα έκανε την ανατριχιαστική δήλωση “τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί”».

Βίκυ Φλέσσα: Σκοπός δεν είναι μόνο να πληγεί το πρόσωπό μου ως υποψήφια, αλλά και η παράταξη της Ν.Δ. 

Η κ. Φλέσσα, απαντώντας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του για παραποίηση των δηλώσεών της, τονίζοντας ότι πρόκειται για αντικείμενο «παραποίησης και ανήθικης πολιτικής εκμετάλλευσης».

«Οργανωμένα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του μαζί, Στέφανος Κασσελάκης, εξακολουθούν να παραποιούν δηλώσεις μου. Συνειδητά. Σε παρουσίαση του βιβλίου μου στον Σύλλογο Πασχόντων από Σκλήρυνση κατά Πλάκας πριν από 10 ημέρες, μία κυρία με εγκάλεσε “γιατί, κυρία Φλέσσα, είστε υποψήφια με αυτή την ελεεινή κυβέρνηση των εγκληματιών που σκότωσαν τα παιδιά μας” αναφερόμενη στα Τέμπη.

Η απάντησή μου για τη διαχρονική παθογένεια του ελληνικού κράτους που προκαλεί τραγωδίες όπως στα Τέμπη και στο Μάτι, με παράλληλη αναφορά στην ευθύνη όλων μας, γίνεται σήμερα, με καθυστέρηση 10 ημερών, αντικείμενο παραποίησης και ανήθικης πολιτικής εκμετάλλευσης. Σκοπός δεν είναι μόνο να πληγεί το πρόσωπό μου ως υποψήφια, η οποία έχει επιλέξει να εκφράζει με παρρησία τις απόψεις της, αλλά και να πληγεί η ίδια η παράταξη της Ν.Δ.», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ