Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΠΑΣΟΚ για Bίκυ Φλέσσα: Ακούσαμε μια ακόμη εκδοχή συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών εκ μέρους της ΝΔ

O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βίκυς Φλέσσα, η οποία, αναφερόμενη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, είπε ότι «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», τόνισε: «Μια ακόμη εκδοχή της συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ακούσαμε σήμερα, αυτή τη φορά από την υποψήφια ευρωβουλευτή της κ. Φλέσσα, την οποία ομολογουμένως δεν είχαμε φανταστεί μέχρι στιγμής», για να προσθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια πως «σύμφωνα λοιπόν με την κ. Φλέσσα, τα θύματα των Τεμπών τα “σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί”».

ΠΑΣΟΚ: “Φταίνε όλοι για μη φταίνε αυτοί που πραγματικά έχουν την ευθύνη”

Ο κ. Γλαβίνας σημείωσε, μάλιστα, πως «η ευθύνη λοιπόν για την τραγωδία και τον άδικο χαμό 57 ανθρώπων, σύμφωνα με την κ. Φλέσσα, διαμοιράζεται σε “όλες και όλους” ανεξαιρέτως και αδιακρίτως, άρα και δεν χρειάζεται να γίνει καμία σχετική έρευνα, καμία δικαστική διερεύνηση, κανένας καταλογισμός, καμία εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή».

Για να υπογραμμίσει πως «φταίνε όλοι και όλες, ώστε να μη φταίνε αυτοί που πραγματικά έχουν την ευθύνη για τις παραλείψεις και για το ότι δεν ολοκλήρωσαν τη σύμβαση 717 στην ώρα της, ώστε με βεβαιότητα να είχε αποφευχθεί η τραγωδία».

«Οι δηλώσεις της προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των θυμάτων, τις οικογένειές τους και τον αξιοπρεπή αγώνα που διεξάγουν για την αποκάλυψη της αλήθειας και την απόδοση δικαιοσύνης, καθώς και το κοινό αίσθημα», αναφέρει καταληκτικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο καλεί τη Νέα Δημοκρατία να αποδοκιμάσει άμεσα τις δηλώσεις Φλέσσα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ