Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Σύσσωμη η καταδίκη από τα κόμματα – Τι απαντά η Ελληνική Λύση για το αν υπήρξε διάλογος μεταξύ Φλώρου και Γραμμένου

Όλα τα κόμματα στη Βουλή καταδίκασαν το σημερινό περιστατικό όπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο, βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Απρόκλητη χαρακτηρίζουν πηγές της Ελληνικής Λύσης την επίθεση που δέχθηκε ο Β. Γραμμένος απο τον Κ. Φλώρο και διαψεύδουν ότι προηγήθηκε κάποιος διάλογος μεταξύ τους.

Επίσης σχολιάζουν πως η αναπαραγωγή των όσων υποστηρίζει ο Κ. Φλώρος είναι fake news.

Σε συνομιλία με τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε χαρακτηριστικά πως «αν ο Β. Γραμμένος είχε βρίσει την μάνα που είναι ό,τι ιερότερο, θα του είχα πάρει το κεφάλι εγώ ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος».

Στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό η Ελληνική Λύση αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του Βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου.

Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι “καλοθελητές”, που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης.

Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ