Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βασίλης Γραμμένος: “Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει” – Η περιγραφή του για το επεισόδιο στη Βουλή

Την προσωπική του μαρτυρία κατέθεσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για το επεισόδιο στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο, όπου οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να ξυλοκοπιούνται κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ότι πηγαίνει καλύτερα σχετικά με την υγεία του, ενώ δήλωσε στο Live News πώς έχει ακόμη μερικές ζαλάδες και πως βρίσκεται σπίτι του. 

Παράλληλα, ανέφερε ότι «από θύμα δε μπορώ να γίνω θύτης. Αν και κάποιοι προσπαθούν να με μετατρέψουν σε θύτη», σημειώνοντας πως ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι «ιερός» για τον ίδιο, αναφερόμενος με τις κατηγορίες που του προσάπτει ο Κωνσταντίνος Φλώρος για εξύβριση σε βάρος της οικογένειας του.

«Έχω ρινικό κάταγμα με διάγνωση του ΓΝΑ. Έχω μια κάκωση στον ώμο και άλλη μία στο χέρι. Δε θα αναλύσω πώς αυτός ο κύριος χειροδίκησε. Έχω γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου. Το τι μπορεί να ισχυρίζεται η άλλη πλευρά θα το δει η Δικαιοσύνη» τονίζει, απαντώντας στους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Φλώρου ότι δεν χειροδίκησε εναντίον του.

«Δε δέχθηκα γροθιά μόνο, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό και κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου» περιέγραψε στο LiveNews ο Βασίλης Γραμμένος.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0t8nml4akzl)

«Τα χτυπήματα στα χέρια προκλήθηκαν από την πτώση. Με τράβαγε από το λαιμό, με έσερνε. Υπάρχει κάποια κυρία Μονογυιού που είπε ότι άκουσε να τον βρίζω. Να το καταθέσει στον εισαγγελέα γιατί εγώ θα προσφύγω στην κυρία ανακρίτρια. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα και ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του» τόνισε ο Βασίλης Γραμμένος.

«Εγώ βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβριζε και δεν απάντησα ποτέ. Πήγα υποβασταζόμενος στο ιατρείο της Βουλής και μου έδωσε ο γιατρός να βάλω πάγο στη μύτη μου. Αυτός (ο Κ. Φλώρος) κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Βουλή και όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα, εκείνος καθόταν στην πόρτα και του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ήταν οργισμένος από το πρωί, με τον πατέρα του περιφέρονταν στη Βουλή και μας χλεύαζαν», κατέληξε ο Βασίλης Γραμμένος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ