Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βουλή: Αίτημα του ΠΑΣΟΚ για ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και επί των άρθρων 3 έως 13 του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος

Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ επί της αρχής και επί των άρθρων 3 έως 13 του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που είναι σε εξέλιξη και συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως αναφέρεται στο αίτημα, πρόκειται για στο σχέδιο νόμου που αφορά «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών, γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

Η ονομαστική ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 26/04, ενώ σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η συζήτηση επί της ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ.

*Διαβάστε εδώ: Νίκος Ανδρουλάκης: Στην Πρέβεζα αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Θα πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική αγορά

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ