Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο Βελόπουλος προτρέπει τους πιστούς να δημιουργήσουν επεισόδια στους ιερούς ναούς εναντίον όσων ψήφισαν τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Στα νοσοκομεία τηρούνται οι διαδικασίες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου για το ”Αττικό” Νοσοκομείο.

Ο υπουργός είπε, επίσης, πως οι γιατροί του νοσοκομείου τήρησαν τη νόμιμη διαδικασία  για τον πατέρα του βουλευτή, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διατάξει έρευνα.

Διαβάστε ακόμα: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο πατέρας του Καλλιάνου: Σοβαρή καταγγελία για δημόσιο νοσοκομείο από τον βουλευτή της ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης: ”Ο Κασσελάκης έχει επικοινωνιακό χάρισμα, αλλά κανένα πολιτικό βάρος”

Σε ό,τι αφορά τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τις δαπάνες στην υγεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως το ποσοστό είναι 5,8% και με αυτά που λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί αύξησης στο 5%, στην ουσία ζητά περικοπές.

Επιπλέον, ανέφερε πως ο κ. Κασσελάκης έχει επικοινωνιακό χάρισμα, αλλά κανένα πολιτικό βάρος, ενώ επισήμανε πως μιλάει και δεν έχει ιδέα γα τι πράγμα μιλάει.

«Αντί να κάνει περιοδεία με πολυτελές φουσκωτό, να κάνει φροντιστήριο για να μάθει τα θέματα της χώρας» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή

Αναφορικά με τους «Σπαρτιάτες», είπε πως θα πρέπει να εκπέσουν μετά τη δήλωση Στίγκα ότι οι βουλευτές πάνε στις φυλακές Δομοκού, για να πάρουν εντολή.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τον ξυλοδαρμό στη Βουλή, όπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος (πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών) έδειρε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, είπε πως έχει περάσει στα ψιλά η μήνυση του πατέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ είπε πως είναι αδιανόητο αυτό που έκανε ο κ. Φλώρος στη Βουλή.

Τέλος, επισήμανε πως ο κ. Βελόπουλος προτρέπει τους πιστούς να δημιουργήσουν επεισόδια στους ιερούς ναούς εναντίον όσων ψήφισαν τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια .

«Δεν είναι πορτιέρης για να αποφασίζει ποιοι θα μπουν και ποιοι θα βγουν στην εκκλησία» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στους Σωτήρη Ξενάκη & Βασίλη Σκουρή    25-04-24

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ