Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δένδιας από Λήμνο: Η Εκστρατεία της Καλλίπολης δεν πέτυχε τους στρατηγικούς της στόχους, όμως άφησε ανεξίτηλο σημάδι στη συλλογική μας μνήμη

Επίσκεψη στη Λήμνο πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 26/04, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση στο Κοινοπολιτειακό Κοιμητήριο Μούδρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τους πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης.

«Η Εκστρατεία της Καλλίπολης δεν πέτυχε τους στρατηγικούς της στόχους. Άφησε όμως ανεξίτηλο σημάδι στη συλλογική μας μνήμη, ως μνημείο ανθρώπινης γενναιότητας», ανέφερε ο κ. Δένδιας, κατά τον χαιρετισμό του, μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνου στη Λήμνο, κατά την Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης.

*Διαβάστε εδώ: Ευρωεκλογές 2024: Επιχείρηση “δεξιά ψήφος” από ΝΔ – Τι είπε ο Μητσοτάκης σε βουλευτές στο Μαξίμου – Ειδική αποστολή Δένδια από σήμερα στη Β. Ελλάδα

«Σφυρηλάτησε δεσμούς αίματος μεταξύ της Ελλάδας και των συμμάχων της», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

Η Εκστρατεία της Καλλίπολης δεν πέτυχε τους στρατηγικούς της στόχους. Άφησε όμως ανεξίτηλο σημάδι στη συλλογική μας μνήμη, ως μνημείο ανθρώπινης γενναιότητας.

Σφυρηλάτησε δεσμούς αίματος μεταξύ της Ελλάδας και των συμμάχων της.

(από τον χαιρετισμό μου μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνου στη Λήμνο κατά την Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ