Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήμος Κ. Κέρκυρας: Τη Μ. Δευτέρα η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου

H Ειδική Συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων  θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (κτίριο πρώην Νομαρχίας – Διεύθυνση: Σαμάρα 13),τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 19.00.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1η Ερώτηση από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σιναράδων , Δημοτικής Ενότητας Παρελίων, κ. Δημήτριο Μέριανο: Ελεύθερος χώρος στην περιοχή Αγίου Γόρδη.

2η Ερώτηση από το δημοτικό Σύμβουλο της Παρατάξεως «Κερκυραίων Δήμος – Κέρκυρα 2028» κ. Δημήτριο Μεταλληνό: Εξασφάλιση πρόσβασης στη νησίδα Βίδο με το δημοτικό καραβάκι για τους Κερκυραίους και τους επισκέπτες και ενέργειες της δημοτικής αρχής σχετικά με το ζήτημα αυτό.

3η Ερώτηση από τον Επικεφαλής της Παρατάξεως «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων» κ. Ιωάννη Μπορμπότη: Για την παραλία του Μον Ρεπό

4η Ερώτηση από τον Επικεφαλής της Παράταξης «Κερκυραϊκή Συμμαχία» κ. Γεώργιο

Καρύδη: αφορά τη λειτουργία και τα προβλήματα της ΔΕΥΑΚ και ζητώ να  συμπεριληφθεί στη 2 η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Απριλίου 2024.

5η Ερώτηση από την επικεφαλής της Παρατάξεως «Κερκυραίων Δήμος – Κέρκυρα 2028» κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου :Τοποθέτηση οπτικών ινών με ευρείας κλίμακας επεμβάσεις και σκαψίματα σε πολλές δημοτικές οδούς του κεντρικού Δήμου, ενέργειες δημοτικής αρχής ως προς τις σχετικές αδειοδοτήσεις, την επίβλεψη και την διασφάλιση της ορθής αποκατάστασης των οδοστρωμάτων.

6η Ερώτηση από τη Δημοτική Σύμβουλο της Παρατάξεως «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων» κα Μυρσίνη Χαραλάμπους: Σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

7η Ερώτηση από τη Δημοτική Σύμβουλο της Παρατάξεως «Κερκυραίων Δήμος – Κέρκυρα 2028» κα Μαρία Ζερβού: Ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης με το δημοτικό κατάστημα στο “Φαλιράκι” που είχε μισθωθεί στον ΚΟΙΣΠΕ από την προηγούμενη δημοτική αρχή με την προϋπόθεση μεταξύ άλλων να γίνει παραδοσιακό καφενείο με προσιτές τιμές και προσβάσιμο για όλους.

8η Ερώτηση από τη Δημοτική Σύμβουλο της Παρατάξεως «Κερκυραίων Δήμος – Κέρκυρα 2028» κ. Χρυσούλα Τόμπρου-Γκίνη: Ενημέρωση για ενέργειες της δημοτικής αρχής αναφορικά με τα αδέσποτα ζώα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ