Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ευρωεκλογές 2024: O υιός Μπελέρης τρέχει για την εκλογή του πατέρα του – Ψηλά στις δημοσκοπήσεις η υποψηφιότητα του δημάρχου Χειμάρρας

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, βάσει της οποίας ο εκλεγµένος δήµαρχος Χειµάρρας και υποψήφιος ευρωβουλευτής µε τη Νέα ∆ηµοκρατία, Φρέντης Μπελέρης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, κατέθεσαν στην αλβανική ∆ικαιοσύνη πριν από λίγα 24ωρα οι δικηγόροι του.

Η νέα δίκη αναµένεται να προσδιοριστεί σε περίπου έναν µήνα από τώρα, ενώ τα σενάρια για την έκβαση είναι τα εξής τρία: είτε ο Φρέντης Μπελέρης θα κριθεί αθώος είτε θα µειωθεί η ποινή του και θα αφεθεί ελεύθερος είτε θα του επιβληθεί η ίδια ποινή, των δύο ετών, σύµφωνα µε την οποία θα αποφυλακιστεί στις 12 Σεπτεµβρίου.

Μπελέρης: Ο γιος του Πέτρος συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία

Την ίδια ώρα το έργο της προεκλογικής του εκστρατείας έχουν αναλάβει οι συγγενείς του, και κυρίως ο γιος του Πέτρος, ο οποίος συνεχίζει να τρέχει αδιάκοπα σε διάφορες περιοχές της χώρας πραγµατοποιώντας οµιλίες και κάνοντας γνωστό το µήνυµα του πατέρα του, Φρέντη. Μάλιστα τη Μεγάλη Πέµπτη ο Πέτρος Μπελέρης θα βρίσκεται στην Αλβανία και θα επισκεφθεί τον πατέρα του στη φυλακή. Πάντως από τις δηµοσκοπήσεις που διενεργούνται και φτάνουν στα χέρια των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, φαίνεται πως µετά την υποψηφιότητα Μπελέρη το κυβερνών κόµµα άρχισε να µαζεύει και πάλι τα ποσοστά που φαίνεται πως έχανε από τα δεξιά του, ιδιαιτέρως στη Βόρεια Ελλάδα. Το γεγονός αυτό δικαιώνει εκείνους που επέµεναν στην υποψηφιότητα αυτή, όπως για παράδειγµα τον µέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Σταύρο Παπασταύρου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ