Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κασσελάκης: Νέο βίντεο στο Tik Tok με στιγμιότυπα από τη ναυτική περιοδεία του – Το… άκυρο στο γαλακτομπούρεκο και η ερώτηση για τη Φάρλι

Τις συναντήσεις του με τον κόσμο που στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και πολλές χαλαρές εικόνες της νησιωτικής Ελλάδος καταγράφονται σε νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη.

Νίσυρος, Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί ήταν ανάμεσα στα νησιά που επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περνώντας πολλές στιγμές και στη φουρτουνιασμένη θάλασσα…

Πριν φτάσει στα Ψαρά, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ένα χαρακτηριστικό βίντεο στο TikTok για την «ναυτική» περιοδεία του στα νησιά.

Με τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, που συνοδεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να παίρνει κάποια στιγμή το τιμόνι – όπως αποτυπώθηκε στο βίντεο – παρότι το σκάφος διαθέτει σκίπερ που τους μετακινεί και τους βοηθά στην περιοδεία.

Στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης, με χιούμορ, περιγράφει τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το Μέγαρο Μαξίμου δεν πρέπει να κοιτάει τους τοίχους του και τα παράθυρά του», λέει χαρακτηριστικά.

Και ενώ περιγράφει τα προβλήματα των κατοίκων από νησί σε νησί, «Welcome to Leros» του φωνάζουν νησιώτες, ενώ στην Κάλυμνο μια ηλικιωμένη του προτείνει να τον κεράσει το «καλύτερο γαλακτομπούρεκο», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να την ευχαριστεί, λέγοντας ότι κάνει δίαιτα.

Στους ακριτικούς Αρκιούς, ο μοναδικός μαθητής του νησιού που ζήτησε να τον δει, ρωτάει τον Στέφανο Κασσελάκη για την… Φάρλι: «Πού είναι το σκυλάσι σας;», «Είναι στην Αθήνα», του απαντά, με τον μικρό να δείχνει απογοητευμένος.


@skasselakis

Ναυτική περιοδεία vol.2

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ