Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Η επικοινωνιακή μεταγραφή Κασσελάκη φέρνει γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ – Η εταιρεία του πρώην υπουργού της ΝΔ θα διενεργεί γκάλοπ

Η συνεργασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου με το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ επισφραγίζει το πολυετές φλερτ του πρώην στελέχους της ΝΔ με την Κουμουνδούρου, κλείνοντας παράλληλα το μάτι προς το καραμανλικό στρατόπεδο και συγκεκριμένα στο τμήμα των δεξιών ψηφοφόρων που εμφανίζονται ενοχλημένοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά δεν επιθυμούν να πάνε δεξιότερα της ΝΔ.

Ως γνωστόν, ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει απομακρυνθεί από τη ΝΔ σχεδόν από το 2010, ενώ το 2019 συντάχθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα. Στις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου, δε, υπήρχαν πληροφορίες ότι μαζί με την Κατερίνα Παπακώστα και την Κρινιώ Κανελλοπούλου θα ήταν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις αντιδράσεις ωστόσο που υπήρξαν στο εσωτερικό του κόμματος, το σενάριο αυτό δεν προχώρησε. Η τριάδα αυτή πάντως κράτησε στενούς δεσμούς με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέχρι και σήμερα.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μάλιστα όλο το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο πλευρό του υποψήφιου ευρωβουλευτή και γιου της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, προκειμένου να τον καθοδηγεί επικοινωνιακά, ενώ διατηρεί πολύ στενή σχέση με τον Ευάγγελο Αντώναρο. Να σημειωθεί ότι το όνομά του είχε ακουστεί και ως υποψήφιο στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0wpc1lxkrox)

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Τα γκάλοπ και οι γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία του πρώην στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή θα διενεργεί δημοσκοπήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες θα αναλύει και στη συνέχεια θα παραδίδει στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ τα βίντεο της προεκλογικής περιόδου θα αναλάβει ο Νίκος Σούλης.

Οι αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο όμως έφεραν γκρίνιες και ποικίλα σχόλια από πρώην συνεργάτες του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Εις εξ αυτών ο Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος σχολίασε µε ειρωνική διάθεση την ένταξη του πρώην υπουργού της Ν∆ στο επικοινωνιακό επιτελείο. «∆υνατή επιλογή. Αν προστεθεί και ο Μαραντζίδης, µία dream team γεννιέται», έγραψε ο γνωστός στιχουργός.

Η επαναχορήγηση 13ου και 14ου µισθού από τον Κασσελάκη και ο πήχυς των ευρωεκλογών

Στο αµιγώς πολιτικό σκέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα πριµ σε δηµοσίους υπαλλήλους, εφόσον πετυχαίνουν τους στόχους, κάνοντας λόγο για παλαιοκοµµατική λογική εξαγοράς της ψήφου των δηµοσίων υπαλλήλων. «Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκοµµατικών πολιτικών προς τους πολίτες. Αν θέλει να αντιµετωπίσει τους δηµοσίους υπαλλήλους ως ισότιµους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: επαναχορήγηση 13ου και 14ου µισθού ώστε να µην έχουµε πολίτες β΄ κατηγορίας σε σχέση µε τον ιδιωτικό τοµέα», σηµείωσε ο κ. Κασσελάκης.

Την ίδια ώρα, όµως, η Όλγα Γεροβασίλη ανέβαζε τον πήχυ των ευρωεκλογών σε συνέντευξή της στην «Αυγή». «Πρέπει να είµαστε πάνω από τις δηµοσκοπήσεις και να είναι η διαφορά µας µε τη Ν∆ τέτοια που να επαναφέρει την ισορροπία στο πολιτικό σύστηµα της χώρας», τόνισε η κυρία Γεροβασίλη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ